Σοκ στην Αλάσκα: Άλκη σκότωσε 70χρονο που προσπαθούσε να φωτογραφίσει τα νεογέννητά της
NewsroomΈνας 70χρονος άνδρας από την Αλάσκα, ο οποίος προσπαθούσε να φωτογραφίσει δύο νεογέννητες άλκεις, δέχθηκε επίθεση και σκοτώθηκε από τη μητέρα τους, ανακοίνωσαν οι αρχές τη Δευτέρα.
Πώς σημειώθηκε η τραγωδία
Ο άνδρας που σκοτώθηκε την περασμένη Κυριακή ταυτοποιήθηκε ως ο Ντέιλ Τσόρμαν από το Χόμερ, δήλωσε ο Όστιν ΜακΝτάνιελ, εκπρόσωπος του Τμήματος Δημόσιας Ασφάλειας της Αλάσκας.
Η θηλυκή άλκη είχε γεννήσει πρόσφατα. «Καθώς περπατούσαν μέσα στους θάμνους ψάχνοντας για τις άλκεις, τότε η μητέρα επιτέθηκε στον Ντέιλ», δήλωσε ο ΜακΝτάνιελ.
Η επίθεση συνέβη καθώς οι δύο έτρεχαν να ξεφύγουν, είπε. Ο δεύτερος άνδρας, ο οποίος δεν έχει αναγνωριστεί δημόσια, δεν τραυματίστηκε.
Το άτομο αυτό δεν ήταν μάρτυρας της επίθεσης, οπότε οι αρχές δεν μπορούν να πουν αν η άλκη σκότωσε τον Τσόρμαν κλωτσώντας ή πατώντας τον, ή με κάποιο συνδυασμό.
Οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του Τσόρμαν επί τόπου. Η αγελαδίτσα έφυγε από την περιοχή, ανέφεραν οι αστυνομικοί της πολιτείας της Αλάσκας σε διαδικτυακή ανάρτηση.
Το 1995, μια άλκη ποδοπάτησε μέχρι θανάτου έναν 71χρονο άνδρα όταν προσπαθούσε να εισέλθει σε ένα κτίριο στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου της Αλάσκα Άνκορατζ. Μάρτυρες είπαν ότι οι φοιτητές πετούσαν χιονόμπαλες και παρενοχλούσαν την άλκη και το μοσχάρι της για ώρες και τα ζώα ταράχτηκαν όταν ο άνδρας προσπάθησε να περάσει από μπροστά τους.
- «Θέμα εβδομάδων το τέλος του πολέμου»: Τα νέα μηνύματα Τραμπ - Ρούμπιο και η απάντηση για μία χερσαία εισβολή
- Εικόνες χάους με τρένο της Hellenic Train που ακινητοποιήθηκε στην Οινόη - Ταλαιπωρία για εκατοντάδες επιβάτες
- Φρικιαστική καταγγελία για βασανισμό βρέφους από ισραηλινές δυνάμεις στη Γάζα - Του έσβηναν τσιγάρα στα πόδια
- Μην πανικοβάλλεστε: Οι πέντε τρόποι για να σταματήσετε τα παιδιά σας από το ατελείωτο σκρολάρισμα