ΗΠΑ: Συνελήφθη ο βιαστής με την άσχημη αναπνοή που διέφευγε επί 16 χρόνια
NewsroomΣτα χέρια των αμερικανικών Αρχών βρίσκεται ο «βιαστής με την δύσοσμη αναπνοή», που καταδικάστηκε πριν από 16 χρονιά για την απαγωγή και το βιασμό συναδέλφου του.
Ο Tuen Kit Lee καταδικάστηκε εν τη απουσία του το 2007 από το δικαστήριο της Μασαχουσέτης. Οι αστυνομικοί του έδωσαν το όνομα «ο βιαστής με τη δύσοσμη αναπνοή», διότι το θύμα κατάφερε να τον αναγνωρίσει από την αναπνοή του.
Την Τετάρτη αστυνομικοί τον αναγνώρισαν, καθώς έφευγε με τη σύντροφο του από μία κατοικία αξίας πολλών εκατομμυρίων κοντά στο Ντένβιλ στην Καλιφόρνια. Όταν του έκαναν σήμα για έλεγχο, έδωσε ψεύτικο όνομα, αλλά στη συνέχεια λύγισε και ομολόγησε την πραγματική του ταυτότητα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας η σύντροφος του με την οποία ήταν μαζί τα τελευταία 15χρονια δεν γνώριζε ούτε το πραγματικό του όνομα ούτε ότι είχε καταδικαστεί για βιασμό.
- Πετράλωνα: «Μόνο 1 στις 10 άδειες ελέγχεται» - Οι μηχανικοί του Δημοσίου καταγγέλλουν διάλυση των ελεγκτικών μηχανισμών
- Αντιπυρική περίοδος: 245 Ευρωπαίοι πυροσβέστες στην Ελλάδα
- Πολυκατοικίες: Οροφοδιαμερίσματα... στα δύο και ασυνέπεια τέλος - Τι αλλάζει με το νέο νομοσχέδιο
- Το νέο «ξεκαθάρισμα» Μητσοτάκη για τον χρόνο των εκλογών, τα βέλη σε Τσίπρα και η... αναπόφευκτη διαγραφή Σαμαρά