ΗΠΑ: Πατέρας χτύπησε μέχρι θανάτου την κόρη του επειδή δεν διάβαζε
NewsroomΈνας 36χρονος πατέρας από το Νέο Μεξικό των ΗΠΑ, κατηγορείται ότι την προηγούμενη Πέμπτη (4/4) χτύπησε μέχρι θανάτου την 5χρονη κόρη του, επειδή εκείνη αρνήθηκε να διαβάσει τα μαθήματά της.
Σύμφωνα με το foxnews, ο Brandon Reynolds είπε στους αστυνομικούς ότι εξαγριώθηκε από την άρνηση της κόρης του να διαβάσει για το σχολείο και ξεκίνησε να την χτυπά. Όταν κατά τη διάρκεια του ξυλοδαρμού το παιδί έχασε τις αισθήσεις του εκείνος δεν σταμάτησε.
Κάλεσε τις πρώτες βοήθειες όταν παρατήρησε ότι το κορίτσι ανέπνεε πλέον με δυσκολία και ο σφυγμός της ήταν αδύναμος. Όταν οι νοσηλευτές παρατήρησαν ότι το κορίτσι ήταν τραυματισμένο, κάλεσαν την αστυνομία. Η αστυνομία ανέφερε ότι υπήρχαν αίματα στο χαλί του σαλονιού αλλά και στον τοίχο, ενώ το σώμα του κοριτσιού ήταν μελανιασμένο. Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του πανεπιστημίου της πόλης όπου και ανακοινώθηκε ο θάνατός του.
- Οι επόμενες κινήσεις της Οργανωτική Επιτροπή Δημοψηφίσματος μετά το «όχι» του δήμου Θεσσαλονίκης για τη ΔΕΘ
- Αναζητούνται νοσηλευτές για τα νοσοκομεία - Τα νέα κίνητρα που εξετάζει το υπουργείο Υγείας
- Το αίτημα Ανδρουλάκη για κάλπες, το «σήμα» Σαμαρά για μήνυση για τις υποκλοπές και η πρόταση Μητσοτάκη σε κορυφαίο δημοσιογράφο για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας
- Οι γραμμές άμυνας της κυβέρνησης: Ραγδαίες εξελίξεις μετά τις δικογραφίες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ