Κόσμος|09.04.2019 21:58
Μικρός Μπεν: Νέα δεδομένα για την εξαφάνισή του
NewsroomΜια νέα θεωρία της αστυνομίας για την εξαφάνιση του μικρού Μπεν αποκάλυψε η μητέρα του, Κέρι Νίντχαμ σε συνέντευξή της στη βρετανική εφημερίδα Mirror.
Συγκεκριμένα η Κέρι Νίντχαμ ανέφερε: «Για να μην υπάρχει καθόλου DNA, πρέπει να είχαν βάλει το παιδί μέσα σε ένα βαρέλι με πετρέλαιο...(η αστυνομία) δεν διαφωνεί».
Ο Μπεν εξαφανίστηκε στην Κω πριν από 28 χρόνια και ακόμα δεν είναι σαφές το τι ακριβώς συνέβη.
«Πιστεύω ότι τον Μπεν, τον χτύπησε ο εκσκαφέας και μετά τον πήγαν σε ένα άλλο μέρος. Βρήκαν πολλά βαρέλια, θα μπορούσαν να τον είχαν βάλει μέσα σε ένα από αυτά», τόνισε η μητέρα.
Ένα χρόνο πριν η Νίντχαμ είχε αποκαλύψει ότι το 2016 οι εκσκαφές είχαν βρει στον τόπο του εγκλήματος ένα παιδικό παιχνίδι και ένα σανδάλι.
Διαβάστε ακόμη
- Οι συνεργασίες που ταλαιπωρούν Μαξίμου και ΠΑΣΟΚ, οι 10 γαλάζιοι στη νέα δικογραφία για ΟΠΕΚΕΠΕ και το απαγορευτικό για εκλογές
- Τα «αγκάθια» που καλείται να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση - Πώς απαντάει στην κριτική για υποκλοπές, ΟΠΕΚΕΠΕ και ακρίβεια
- Η ακρίβεια «τρώει» την αύξηση των 40 ευρώ στον κατώτατο μισθό - «Είναι ανεπαρκής και φτωχή»
- Η ΟΣΥ δίνει και άλλες γραμμές στους ιδιώτες παρά τα πρόστιμα - Από την αρχή ο διαγωνισμός για τις κάμερες σε λεωφορεία