Εικόνες πανικού στη Ρωσία: Τουλάχιστον 7 νεκροί από τη φωτιά σε πολυώροφο κτίριο - Πηδούσαν από τα μπαλκόνια
NewsroomΕπτά άνθρωποι έχασαν τις ζωές του στη φωτιά που ξέσπασε σε οκταώροφο κτίριο, όπου παλαιότερα στεγαζόταν ένα ερευνητικό ινστιτούτο, λίγο έξω από τη Μόσχα, μετέδωσαν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.
Δύο από τους θανούντες, σκοτώθηκαν, πηδώντας στο κενό, στην προσπάθεια του να σωθούν από τις φλόγες. Νωρίτερα, το πρακτορείο ειδήσεων TASS μετέδωσε ότι δεν υπάρχει επαφή με έξι ανθρώπους που έχουν παγιδευτεί μέσα στο κτίριο.
Μαύρος καπνός υψωνόταν από το κτίριο το οποίο είχε τυλιχθεί στις φλόγες και κάποιοι είχαν εγκλωβιστεί στους πάνω ορόφους. Κάποιοι φαίνονταν να σπάνε τα τζάμια των παραθύρων.
Ένας άνδρας πήδηξε από τον 8ο όροφο του κτιρίου, ενώ ένας άλλος που έφερε βαριά εγκαύματα επίσης έπεσε στο κενό και σκοτώθηκε, σύμφωνα με το οπτικό υλικό που πρόβαλε το κανάλι Telegram.
Οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων ανέφεραν νωρίτερα ότι περίπου 9 άνθρωποι είχαν εγκλωβιστεί μέσα στο φλεγόμενο κτίριο. Τουλάχιστον ένας άνθρωπος διασώθηκε.
- Ο Ερντογάν θέλει ΑΟΖ στα 200 μίλια: Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για τη «Γαλάζια Πατρίδα»
- Βίντεο ντοκουμέντο: Κλέφτης γίνεται «καπνός» με μηχανάκι μέσα σε 12 δευτερόλεπτα στη Θεσσαλονίκη
- Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Δείτε τα προσωρινά αποτελέσματα - Ανακοινώθηκαν από τη ΔΥΠΑ
- Από εξελιγμένα deepfake μέχρι «απλό» phising: Πώς η εξαπάτηση αθλητών έγινε βιομηχανία δισεκατομμυρίων