Κόσμος|11.04.2019 15:42

Εξοργισμένη η Πάμελα Άντερσον με τη συλληψη Ασάνζ: «Βρετανία είσαι η σκύλα της Αμερικής»

Newsroom

Εξοργισμένη είναι η Πάμελα Άντερσον με την είδηση της σύλληψης του Τζούλιαν Ασάνζ, καθώς ο Ισημερινός αποφάσισε την άρση του καθεστώτος ασύλου, ενώ λίγα λεπτά μετά την εκδίωξή του από την πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο, οι βρετανικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του

Η πρώην πρωταγωνίστρια του Baywatch είχε επισκεφθεί αρκετές φορές τον Ασάνζ στο Λονδίνο, ενώ τα τελευταία χρόνια μοιάζει να θέλει με κάθε τρόπο να αποδομήσει το προφίλ της σεξοβόμβας που την συνοδεύει τα τελευταία 25 χρόνια, μέσα από τις πολιτικές θέσεις και την κοινωνική δράση της.

«Είμαι σε κατάσταση σοκ. Δεν μπορούσα να ακούσω καθαρά τι είπε; Φαίνεται πολύ άσχημα. Πώς μπόρεσες Ισημερινε; (Επειδή σας εξέθεσε). Πώς μπόρεσες Βρετανία; Φυσικά - είσαι η σκύλα της Αμερικής και χρειάζεσαι έναν αντιπερισπασμό από την ανόητη μαλ@@ία του Brexit» έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση.

T

Λίγο αργότερα επανήλθε ακόμη πιο θυμωμένη, επιτέθηκε και στον Ντόναλντ Τραμπ: «Και οι ΗΠΑ; Αυτός ο τοξικός δειλός Πρόεδρος. Πρέπει να συγκεντρώσει τη βάση του; Είστε εγωιστές και σκληροί. Πήγατε ολόκληρο τον κόσμο πίσω. Είστε διάβολοι και ψεύτες και κλέφτες. Και θα σαπίσετε. Και εμείς θα αναδειχθούμε».

T

Πάμελα Άντερσονσύλληψη Τζούλιαν ΑσάνζΤζούλιαν Ασάνζιδρυτής του WikiLeaks