Κόσμος|11.04.2019 18:52

Κύπρια φοιτήτρια τραγουδά μαγευτικά στο μετρό της Σιγκαπούρης (vid)

Newsroom

Μια φοιτήτρια από την Κύπρο «μάγεψε» με το τραγούδι της όσους επιβάτες βρέθηκαν μαζί της στο μετρό της Σιγκαπούρης.

Πρόκειται για την Μαρία Ζέντιου, από τη Λευκωσία, η οποία ερμήνευσε το τραγούδι «Let it go» από την ταινία της Disney «Frozen». Το βίντεο ανέβασε η ίδια στο προφίλ της στο Instagram.

H Μαρία σπουδάζει στην Κίνα από όπου πήγε στη Σιγκαπούρη για να λάβει μέρος σε οντισιόν της Disney στο Χονγκ Κονγκ. Επίσης κλήθηκε και σε δεύτερη ακρόαση.

T

Η ίδια έγραψε στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο «Η πρώτη μου οντισιόν στη Disney μου έμαθε τόσα πολλά! Μου άνοιξε νέες πόρτες! Παλαιότερα ντρεπόμουν να τραγουδήσω μπροστά σε άλλους, ακόμα και όταν βρισκόμουν μπροστά στους κριτές και έπρεπε να τους δείξω ποια ήμουν! Όμως μετά την οντισιόν ένιωσε εντελώς ελεύθερη με τον εαυτό μου και άφησα πίσω μου ότι με βάραινε! Τραγουδούσα και χόρευα στους δρόμους της Σιγκαπούρης όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο. Προσπάθησα να κάνω τους φίλους της Disney στο μετρό να τραγουδήσουν μαζί μου Αφήστε το να περάσει παιδιά (Let it go ο τίτλος του τραγουδιού). Ποιός νοιάζεται τι λένε οι άλλοι;; Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και θα πετάξετε».

instagram