Κόσμος|11.07.2024 20:07
Τρόμος για επιβάτες αεροπλάνου: Φωτιά στον τροχό κατά την προσγείωση
NewsroomΦωτιά εκδηλώθηκε σε τροχό ενός αεροπλάνου Airbus A-330 των σαουδαραβικών αερογραμμών κατά την προσγείωσή του σήμερα στο διεθνές αεροδρόμιο της Πεσαβάρ, στο Πακιστάν.
Φωτιά στον τροχό κατά την προσγείωση
Άμεση ήταν η κινητοποίηση του μηχανισμού αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων στο διεθνές αεροδρόμιο, καθώς έγινε εσπευσμένα ρίψη αφρού στους τροχούς του αεροσκάφους, το οποίο οι επιβαίνοντες εγκατέλειψαν από τη φουσκωτή τσουλήθρα.
Η πτήση SV-792 της εταιρείας Saudia είχε αναχωρήσει από το Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας με προορισμό την Πεσαβάρ του Πακιστάν.
Οι 276 επιβάτες και τα 21 μέλη του πληρώματος εγκατέλειψαν με ασφάλεια το αεροσκάφος χωρίς να αναφερθούν τραυματισμοί, σύμφωνα με τη διοίκηση του αεροδρομίου.
Τα αίτια εκδήλωσης φωτιάς στον τροχό του Airbus A-330 διερευνώνται.
Διαβάστε ακόμη
- Το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων για την Ουκρανία: Τα προσχέδια και το σενάριο ανταλλαγής του Ντονμπάς με αντάλλαγμα 800 δισ.
- Τέμπη: Εξελίξεις στη δίκη για τα χαμένα βίντεο - «Η Interstar ομολόγησε ότι έγιναν διαγραφές»
- Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μας έβαλαν άδικο πρόστιμο 3.700 ευρώ για ρευματοκλοπή και μας έκοψαν το ρεύμα»
- Διαστημική «σαβούρα»: Η κρυφή απειλή πάνω από τα κεφάλια μας και η επαναστατική μέθοδος για τον εντοπισμό της