Κόσμος|12.07.2024 21:04
Φρίκη στην Κένυα: Βρέθηκαν σε χωματερή 6 ακρωτηριασμένα πτώματα γυναικών
NewsroomΤα ακρωτηριασμένα πτώματα έξι γυναικών βρέθηκαν σήμερα σε μια χωματερή έξω από το Ναϊρόμπι, στην Κένυα, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Οι γυναίκες δολοφονήθηκαν όλες με τον ίδιο τρόπο
Οι μάρτυρες αρχικά έκαναν λόγο για εννέα νεκρούς, όμως η αστυνομία διευκρίνισε στη συνέχεια ότι τα θύματα είναι έξι γυναίκες και ότι τα πτώματα βρέθηκαν «σε κατάσταση αποσύνθεσης». «Ήταν τυλιγμένα σε νάιλον σακούλες, δεμένες με σκοινιά», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Η αστυνομία πιστεύει σε αυτό το στάδιο ότι οι γυναίκες δολοφονήθηκαν όλες με τον ίδιο τρόπο, ωστόσο δεν έδωσε άλλες διευκρινίσεις. Τα πτώματα έχουν μεταφερθεί στο νεκροτομείο προκειμένου να γίνει ιατροδικαστική εξέταση.
Διαβάστε ακόμη
- Τα κρακεράκια του Άδωνι, η φερόμενη υπαρχηγός συμμορίας που είναι και κουμπάρα του Αυγενάκη και τα στελέχη της ΝΔ που θέλουν συνεργασία με τη Λατινοπούλου
- Υπόθεση υποκλοπών: Κάποιοι θα πρέπει να ανησυχούν - «Δεν θέλω ου!» (Ep24)
- Πλειστηριασμοί 2026: Η «δεύτερη ευκαιρία» πριν το σφυρί - Πώς η ιδιωτική πώληση αλλάζει τα δεδομένα για τους οφειλέτες
- Με τα ενεργειακά στο στόχαστρο ο πόλεμος παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις