Ντόναλντ Τραμπ: Αναχωρεί για το Ρεπουμπλικανικό Συνέδριο - «Δεν θα αφήσω έναν δολοφόνο να μου αλλάξει το πρόγραμμα»
NewsroomΟ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι θα αναχωρήσει σήμερα Κυριακή για το Μιλγουόκι όπου θα διεξαχθεί το συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού κόμματος στο οποίο θα λάβει και επισήμως το χρίσμα για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.
Τι ανακοίνωσε ο Τραμπ
«Λόγω των φρικτών χθεσινών γεγονότων σκόπευα να καθυστερήσω το ταξίδι μου στο Μιλγουόκι για δύο ημέρες» ανέφερε ο πρώην πρόεδρος σε ανάρτησή του στο προσωπικό του δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης, το Truth Social. «Όμως δεν θα αφήσω έναν σκοπευτή ή δολοφόνο να μου επιβάλει αλλαγή του προγράμματος ή οτιδήποτε άλλο. Επομένως, θα αναχωρήσω για το Μιλγουόκι, όπως ήταν προγραμματισμένο», πρόσθεσε.
Το Εθνικό Ρεπουμπλικανικό Συνέδριο ξεκινά αύριο Δευτέρα στο Ουισκόνσιν του Μιλγουόκι. Ο πρόεδρος της Εθνικής Ρεπουμπλικανικής Επιτροπής (NRC) Μάικλ Γουότλι είπε στο δίκτυο Fox News ότι οι αρχές συνεργάζονται για την ασφάλεια του χώρου, έπειτα από μήνες προετοιμασιών.
Σύμφωνα με το FBI, ο ύποπτος για την «απόπειρα δολοφονίας», όπως την αποκάλεσε η ομοσπονδιακή υπηρεσία, είναι ο Τόμας Μάθιου Κρουκς από το Μπέθελ Παρκ της Πενσιλβάνιας. Ο νεαρός άνδρας ήταν εγγεγραμμένος ψηφοφόρος των Ρεπουμπλικάνων αλλά είχε κάνει και μια δωρεά ύψους 15 δολαρίων σε μια επιτροπή δράσης των Δημοκρατικών όταν ήταν 17 ετών. Το κίνητρό του δεν έχει διευκρινιστεί προς το παρόν.
- Το χιουμοριστικό βιντεάκι της ΕΛΑΣ για την Τσικνοπέμπτη - «Λίγο καπνό είδατε και αμέσως μέσα»
- Χάος στη Βουλή με Γεωργιάδη-Κωνσταντοπούλου: «Είμαι αυτός που θα σε βάλει φυλακή - Φτάνει με την τραμπούκω»
- Δεν πήρε εξιτήριο ο Γιώργος Μαζωνάκης - Θα μπει στο χειρουργείο
- Τσικνοπέμπτη στις γειτονιές της Αθήνας: «Η ζωή θέλει τρέλα και αγάπη» - Ιστορίες πίσω από τις αναμμένες σχάρες