ΗΠΑ: Αστυνομικοί σκότωσαν άνδρα κοντά στο συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων
NewsroomΑστυνομικοί σκότωσαν άνδρα κοντά στο στάδιο, όπου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στο Μιλγούοκι, προκαλώντας νέες καταγγελίες για αστυνομική βία.
Πέντε αστυνομικοί είδαν σε απόσταση περίπου ενός χιλιόμετρου από την περίμετρο ασφαλείας δύο άτομα να τσακώνονται και διέκριναν ότι το ένα από αυτά κρατούσε μαχαίρι.
Σε πλάνα από τις κάμερες σώματος ακούγεται ένας αστυνομικός να λέει «έχει μαχαίρι» και στη συνέχεια να κατευθύνονται προς τον άνδρα. Του φωνάζουν «Πέτα το μαχαίρι» και τρέχοντας κατά πάνω του τον πυροβολούν.
«Η ζωή κάποιου βρισκόταν σε κίνδυνο. Αυτοί οι αστυνομικοί, οι οποίοι δεν ήταν από αυτή την περιοχή, έδρασαν για να σώσουν τη ζωή κάποιου σήμερα», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Ο άνδρας ήταν περίπου 40 ετών, βετεράνος του στρατού και τα τελευταία χρόνια ήταν άστεγος.
- Συναγερμός στη Γαλλία: Σε καραντίνα 1.700 επιβάτες κρουαζιερόπλοιου μετά από θάνατο επιβάτη
- Δικαστικό «ράπισμα» στην Εθνική Τράπεζα για τη μηνιαία χρέωση 0,80 ευρώ στους λογαριασμούς
- Αποκαλυπτικά βίντεο από τους ληστές στην Τιθορέα: Η στιγμή που απειλούν με όπλα ταμίες τραπεζών
- Ήταν ο Πούτιν ή σωσίας του; Τι τον ρώτησε η 92χρονη πρώην δασκάλα του όταν τον συνάντησε για δείπνο