Κόσμος|18.07.2024 08:05
Βίντεο-σοκ: 58χρονη πνιγόταν μπροστά στα μάτια των λουόμενων και δεν της έδιναν καμία σημασία
NewsroomΣε ένα σοκαριστικό βίντεο φαίνεται 58χρονη να πνίγεται σε πισίνα αθλητικού κέντρου στο Λας Βέγκας, καθώς άλλοι λουόμενοι με πρωτοφανή απάθεια την προσπερνούν.
Η 58χρονη βετεράνος της πολεμικής αεροπορίας Λετίσια Γκονάλεζ Τρίπλετ προσπαθούσε επί 25 λεπτά να σωθεί, αλλά τελικά κατέληξε από καρδιακή ανακοπή.
Η 58χρονη φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας να προσπαθεί να πιαστεί από το κάγκελο της πισίνας, καθώς άλλοι λουόμενοι περνούν δίπλα της και κάνουν ανενόχλητοι τις βουτιές.
Η σορός της έμεινε για τουλάχιστον 10 λεπτά στην επιφάνεια μέχρι κάποιος να ευαισητοποιηθεί και να την προσεγγίσει.
Διαβάστε ακόμη
- Τα κρακεράκια του Άδωνι, η φερόμενη υπαρχηγός συμμορίας που είναι και κουμπάρα του Αυγενάκη και τα στελέχη της ΝΔ που θέλουν συνεργασία με τη Λατινοπούλου
- Υπόθεση υποκλοπών: Κάποιοι θα πρέπει να ανησυχούν - «Δεν θέλω ου!» (Ep24)
- Πλειστηριασμοί 2026: Η «δεύτερη ευκαιρία» πριν το σφυρί - Πώς η ιδιωτική πώληση αλλάζει τα δεδομένα για τους οφειλέτες
- Με τα ενεργειακά στο στόχαστρο ο πόλεμος παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις