Κόσμος|31.07.2024 09:10
Ισμαήλ Χανίγια: «Απαράδεκτη πολιτική δολοφονία», λέει η Ρωσία
NewsroomΗ Ρωσία αποκαλεί τον θάνατο του Ισμαήλ Χανίγια «απαράδεκτη πολιτική δολοφονία», αναφέρει το πρακτορείο RIA.
Η δολοφονία του επικεφαλής πολιτικού ηγέτη της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια είναι «μια απολύτως απαράδεκτη πολιτική δολοφονία», δήλωσε την Τετάρτη στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας.
«Πρόκειται για μια απολύτως απαράδεκτη πολιτική δολοφονία και θα οδηγήσει σε περαιτέρω κλιμάκωση των εντάσεων», ανέφερε ο Μιχαήλ Μπογκντάνοφ.
Διαβάστε ακόμη
- Τσερνόμπιλ, 40 χρόνια μετά: Πόσο επηρέασε πραγματικά την Ελλάδα το ραδιενεργό νέφος - Τι δείχνουν αρχεία του ΕΜΠ
- Πέθανε σε ηλικία 93 ετών ο Ντιν Ταβουλάρης, ο άνθρωπος που «έφτιαξε» τον «Νονό»
- Στοιχειωμένο έγκλημα: Βρήκαν μετά από 33 χρόνια τον δράστη που εκτέλεσε ζευγάρι μπροστά στον 3χρονο γιο τους
- Άγιος Δημήτριος: Βρέθηκε το μαχαίρι της δολοφονίας του 27χρονου - «Λυπάμαι, ξέφυγε η κατάσταση» τα πρώτα λόγια του δράστη