Κόσμος|14.04.2019 12:31

Πώς μπορείς να ξοδέψεις 200.000 ευρώ σε ένα Σαββατοκύριακο (pic)

Newsroom

Με 2,5 χρόνια φυλάκισης τιμωρήθηκε ένα λογιστής στην Αγγλία λόγω των 18 κατηγοριών που αντιμετώπιζε...

Ο Ντάρεν Κάρβιλ  πιάστηκε να έχει κλέψει συνολικά 300.000 ευρώ από την αλυσίδα συνεργείων με την επωνυμία «Mr Clutch», εκ των οποίων τα 200.000 ήταν την τελευταία φορά, όταν και τα ξόδεψε μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο οργίων με ναρκωτικά και πόρνες.

Όπως είπε και ο ίδιος κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης, είχε καταλάβει ότι είχαν γίνει αντιληπτές οι κινήσεις του και πως έφτανε η ώρα που θα τον συλλάβουν. Έτσι, ήθελε να τα ζήσει όλα μέσα σε ένα (ξέφρενο) διήμερο.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις των μαρτύρων, ο 38χρονος ήταν εξαιρετικός στην δουλειά του, αλλά το γεγονός ότι ήταν θύμα bullying κατά τη διάρκεια των σχολικών ετών του, αλλά και στον εργασιακό του χώρο, είχε ως αποτέλεσμα να έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση, ψυχολογικά προβλήματα και να παρασυρθεί στα ναρκωτικά και στον αγοραίο έρωτα.

Αυτός είναι ο... δράστης! (thesun)

Όπως ανέφερε η Sun, κατά τη διάρκεια αυτού του Σαββατοκύριακου εθεάθη σε ένα ερωτικό κλαμπ του Λονδίνου όπου ξεκίνησε τη βραδιά του με τρεις κοπέλες σε ένα δωμάτιο όπου έπιναν σαμπάνια και έκαναν χρήση κοκαΐνης, με το ξημέρωμα να τον βρίσκει με συνολικά 10 κοπέλες δίπλα του.