Εγκληματίας που αναζητούταν από τις αμερικανικές Αρχές εργαζόταν ως αστυνομικός στο Μεξικό
NewsroomΈνας επικίνδυνος εγκληματίας που αναζητούταν επί δύο δεκαετίες από τις αμερικανικές Αρχές αποκαλύφθηκε ότι εργαζόταν ως αστυνομικός σε αστυνομικό τμήμα στο Μεξικό.
Τον Δεκέμβριο του 2004 ο Αντόνιο Ριάνο, γνωστός και «el Diablo» λογομάχησε με έναν 24χρονο σε μπάρ στο Σιντσινάτι. Οι δύο τους βγήκαν έξω από το κατάστημα για να λύσουν τις διαφορές τους, τότε ο Ριάνο έβγαλε το όπλο του πυροβόλησε δύο φορές τον νεαρό στο πρόσωπο, σκοτώνοντας τον.Ο «el Diablo» έπειτα τράπηκε σε φυγή με τα ίχνη του να αγνοούνται επί περίπου δύο δεκαετίες.
Αντιμετωπίζει ισόβια κάθειρξη
Πρόσφατα ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ αναζήτησε το όνομα του Ριάνο στο Facebook, διαπιστώνοντας ότι ένας άνδρας με το ίδιο όνομα ζει στην Οξάκα και μάλιστα εργάζεται σαν αστυνομικός.
«Αναφώνησα να τος. Έχει γκριζάρει, είναι λίγο μεγαλύτερος σε ηλικία, αλλά είναι αυτός», είπε χαρακτηριστικά ο ντετέκτιβ.
Οι αμερικανικές Αρχές επικοινώνησαν με τις μεξικανικές αρχές, που επιβεβαίωσαν ότι ο Ριάνο συμφώνησαν να τον εκδώσουν στις ΗΠΑ.
Ο 70χρονος el Diablo, που αντιμετωπίζει ισόβια υποστήριξε ότι είναι αθώος.
- Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορούνται οι συλληφθέντες για την επίθεση στη Marfin
- ΑΤ Ομονοίας: «Χάδι» οι ποινές στους δύο αστυνομικούς για τον ομαδικό βιασμό 19χρονης
- Παράταση έως τις 24 Ιουλίου για τις φορολογικές δηλώσεις
- Φρίκη στο Τέξας: Σκότωσε την 11 μηνών κόρη τους, μαχαίρωσε τη 2χρονη αδερφή της και πυροβόλησε τη σύζυγό του