Νέα επίθεση Τραμπ σε Κάμαλα Χάρις: Αν κερδίσει θα γίνει Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος
NewsroomΝέα σφοδρή επίθεση κατά της Κάμαλα Χάρις εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη διάρκεια της πρώτης προεκλογικής του ομιλίας σε υπαίθριο χώρο μετά την απόπειρα δολοφονίας του.
Μιλώντας πίσω από αλεξίσφαιρα τζάμια, ο Τραμπ υποστήριξε ότι η υποψήφια των Δημοκρατικών για την Προεδρία των ΗΠΑ ανήκει στην ριζοσπαστική Αριστερά και πρόσθεσε ότι σε περίπτωση νίκης της Κάμαλα Χάρις «θα καταστραφούν εκατομμύρια θέσεις εργασίας «μονομιάς».
«Οι οικονομίες που κάνατε μια ζωή θα γίνουν καπνός», πέταξε ακόμη στο πλήθος ο μεγιστάνας των ακινήτων, 78 ετών, επιδιδόμενος σε καταστροφολογία, απαριθμώντας τα δεινά που θα έφερνε κατ’ αυτόν ενδεχόμενη νίκη της στην προσεχή αναμέτρησή τους.
«Σ’ όλο τον κόσμο, οι αντίπαλοί μας γνώριζαν πως δεν μπορούσαν να παίρνουν την Αμερική αψήφιστα όταν ήμουν ο επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων», ως εκ των καθηκόντων του προέδρου, συνέχισε ο κ. Τραμπ. Όμως «αν κερδίσει η συντρόφισσα Κάμαλα τον Νοέμβριο, είναι ουσιαστικά σίγουρο πως θα γίνει ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος», πρόσθεσε.
Αυτή ήταν η πρώτη προεκλογική εμφάνιση του Ντόναλντ Τραμπ σε υπαίθριο χώρο, από την απόπειρα δολοφονίας του, στα μέσα Ιουλίου.
Ο δισεκατομμυριούχος κάνει αλλεπάλληλες εμφανίσεις σε πολιτείες-κλειδιά αυτή την εβδομάδα, στην προσπάθειά του να ανακόψει την ορμή της κυρίας Χάρις, που συγκεντρώνει μεγάλα πλήθη. Έλαβε εξάλλου και επίσημα το χρίσμα της παράταξής της στο συνέδριο των Δημοκρατικών στο Σικάγο, που ολοκληρώνεται σήμερα.
- Γιατί ο Τραμπ ίσως να μην μπορέσει να απεμπλακεί από τον πόλεμο στο Ιράν ακόμα κι αν το θέλει
- Fuel Pass: Αιτήσεις, ποσά και δικαιούχοι – Πριν το Πάσχα οι πληρωμές, όσα πρέπει να γνωρίζετε
- Απάτη από έξι εκπαιδευτήρια που εξέδιδαν πτυχία «μαϊμού» - Στα 3,2 εκατ. ευρώ τα κέρδη τους
- Στην Ευελπίδων οι 22 συλληφθέντες για το κύκλωμα που εξαπατούσε τον ΕΦΚΑ: Πώς δρούσε - Το μοντέλο, ο TikToker και ο πρώην παίκτης reality