Αριζόνα: Συνελήφθη 66χρονος άντρας που απείλησε να σκοτώσει τον Τραμπ
NewsroomΕναν 66χρονο άντρα συνέλαβε η αστυνομία της Αριζόνα, ο οποίος φέρεται να απείλησε να σκοτώσει τον Ντόναλντ Τραμπ, μετά από ένα ανθρωποκυνηγητό που ήταν σε εξέλιξη ενώ ο Ρεπουμπλικανός προεδρικός υποψήφιος έκανε προεκλογική εμφάνιση στην πολιτεία.
Σύμφωνα με την αστυνομία ο 66χρονος Ronald Lee Syvrud από την κομητεία Κοτσίζ της Αριζόνα απείλησε να σκοτώσει τον Τραμπ σε αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το τελευταίο δεκαπενθήμερο.
Το βαρύ ποινικό μητρώο
Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας αυτής ο συλληφθής καταζητείτο και επειδή είχε εγγραφεί ως σεξουαλικός παραβάτης, ενώ έχει σε εκκρεμότητα πολλά εντάλματα μεταξύ άλλων για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στο Ουισκόνσιν και για εγκατάλειψη οχήματος στην Αριζόνα. Κατάγεται από το Μπένσον της Αριζόνα, μία περιοχή σε απόσταση περίπου 80 χλμ. από το Τουσόν.
Ο Syvrud συνελήφθη εντός των ορίων της κομητείας Κοτσίζ, στην οποία βρισκόταν χθες Πέμπτη ο Τραμπ, ο οποίος επέζησε απόπειρας δολοφονίας στις 13 Ιουλίου. Επισκεπτόμενος τη μεθόριο των ΗΠΑ με το Μεξικό ο Τραμπ εξαπέλυσε στη διάρκεια της ομιλίας του επίθεση κατά της αντιπάλου του στις προεδρικές εκλογές, Κάμαλα Χάρις, κατηγορώντας την ότι αφήνει παράτυπους μετανάστες να εισέρχονται στις ΗΠΑ.
Δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν γνώριζε για το ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας εις βάρος του 66χρονου που απειλούσε να τον σκοτώσει. «Όχι, δεν το άκουσα, αλλά δεν εκπλήσσομαι κι ο λόγος είναι ότι θέλω να κάνω πράγματα που θα είναι άσχημα για τους κακούς», απάντησε ο Τραμπ.
Προ ημερών είχε συλληφθεί ένας 66χρονος από τη Βιρτζίνια με την υποψία ότι έχει απειλήσει να σκοτώσει την Κάμαλα Χάρις κι άλλους αξιωματούχους.
- Οι συνεργασίες που ταλαιπωρούν Μαξίμου και ΠΑΣΟΚ, οι 10 γαλάζιοι στη νέα δικογραφία για ΟΠΕΚΕΠΕ και το απαγορευτικό για εκλογές
- Τα «αγκάθια» που καλείται να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση - Πώς απαντάει στην κριτική για υποκλοπές, ΟΠΕΚΕΠΕ και ακρίβεια
- Η ακρίβεια «τρώει» την αύξηση των 40 ευρώ στον κατώτατο μισθό - «Είναι ανεπαρκής και φτωχή»
- Η ΟΣΥ δίνει και άλλες γραμμές στους ιδιώτες παρά τα πρόστιμα - Από την αρχή ο διαγωνισμός για τις κάμερες σε λεωφορεία