Κόσμος
|
14.04.2019 17:37
Δυστύχημα στο Έβερεστ: Αεροπλάνο συγκρούστηκε με ελικόπτερο (vid)
NewsroomΑεροσκάφος της Summit Air συγκρούστηκε με ελικόπτερο που ήταν σταθμευμένο στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου, σκοτώνοντας τον συγκυβερνήτη και έναν αστυνομικό, σύμφωνα με την εφημερίδα Himalayan Times.
Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο του Κατμαντού, αναφέρεται, ενώ τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας ακόμα αστυνομικός άφησε την τελευταία του πνοή.
Το αεροδρόμιο Λούκλα στο Νεπάλ που λειτουργεί ως το κεντρικό αεροδρόμιο για τους επισκέπτες του Έβερεστ, είναι γνωστό ως ένα από τα πιο επικίνδυνα στον κόσμο, καθώς βρίσκεται ανάμεσα σε δύο βουνά και έχει εξαιρετικά μικρό διάδρομο απογείωσης/προσγείωσης.
Διαβάστε ακόμη
- Οι τρεις γαλάζιοι πόλοι που συγκρούονται για τους αγρότες, η σύσκεψη υπό το Μητσοτάκη για να πάψει η κωλυσιεργία και οι φωνές στη σύσκεψη Τσιάρα και βουλευτών
- Ανυποχώρητοι οι αγρότες σε όλη τη χώρα: Κρίσιμο 48ωρο με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων – Το Σάββατο η πανελλαδική διάσκεψη στη Νίκαια
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Στην Εξεταστική ο Γιώργος Ξυλούρης
- Πώς χρησιμοποιήθηκε στην Ευρώπη το σπέρμα του Δανού δότη με την καρκινογόνα μετάλλαξη: 18 παιδιά γεννήθηκαν στην Ελλάδα