Κόσμος
|
27.08.2024 12:25
Σοκαριστικός θάνατος: Έπεσε από 80 μέτρα ύψος, ενώ προσπαθούσε να βγάλει selfie
NewsroomΤη ζωή της στην προσπάθεια να βγάλει μία selfie έχασε 23χρονη γυμνάστρια στη Βαυαρία. Η Natalie Stichova βρισκόταν με τον σύντροφο της και δύο φίλους στο κάστρο «Ωραία Κοιμωμένη».
Καθώς προσπαθούσε να βγάλει μία φωτογραφία, έπεσε στον γκρεμό. «Έπεσε από ύψος περίπου 80 μέτρων. Δεν θα μάθουμε ποτέ αν γλίστρησε ή αν έσπασε ένα κομμάτιαπό την άκρη του βράχου», διευκρίνισε συντετριμμένος ο φίλος της.
Η Natalie Stichova μεταφέρθηκε με σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο, οπού οι γιατροί προχώρησαν στη διασωλήνωση της. Μετά από έξι ημέρες που δεν έδειξε κάποιο σημάδι βελτίωσης, η οικογένειά της αποφάσισε να τη βγάλει από τη μηχανική υποστήριξη.
Διαβάστε ακόμη
- Βρέθηκε η παλαιότερη βραχογραφία στον κόσμο; Στο φως ζωγραφιά ηλικίας 67.800 ετών
- Φονική επέλαση της κακοκαιρίας: Δύο νεκροί σε Γλυφάδα και Άστρος - Χείμαρροι οι δρόμοι της Αθήνας, βυθισμένα ΙΧ και εικόνες χάους
- Ανατροπή Τραμπ για Γροιλανδία: Έχουμε πλαίσιο συμφωνίας - «Παγώνουν» οι δασμοί της 1ης Φεβρουαρίου
- Η στιγμή που κύματα παρασύρουν στον θάνατο τον 52χρονο λιμενικό στο Άστρος - Πώς έγινε η τραγωδία