Μέση ανατολή: Καταγγελίες Ισραηλινών ότι οι όμηροι βιάστηκαν και έμειναν έγκυες από μαχητές της Χαμάς - Τα βίντεο που έδειξαν
NewsroomΈνα βίντεο που σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται οι συγγενείς των Ισραηλινών ομήρων αφήνει υπόνοιες ότι γυναίκες που βρίσκονται στα χέρια των μαχητών της Χαμάς βιάζονται και έχουν μείνει έγκυες, βλέπει το φως της δημοσιότητας.
Τα παραπάνω προκύπτουν από όσα ισχυρίζονται οι συγγενείς των ομήρων και τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.
Στο βίντεο με τίτλο «πάνω από εννέα μήνες πέρασαν» ακούγεται ένα μωρό να κλαίει, ενώ εμφανίζεται και μία γυναίκα με φουσκωμένη κοιλιά μέσα σε ένα τούνελ.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πάντα με τα ρεπορτάζ από τα ισραηλινά ΜΜΕ, η κυβέρνηση του Ισραήλ επεξεργάστηκε το βίντεο έτσι ώστε να μην προβληθούν οι σκληρές εικόνες που φέρεται να υπάρχουν στο συγκεκριμένο βίντεο που τραβήχτηκε από κάμερες που είχαν πάνω τους μαχητές της Χαμάς.
Δείτε το βίντεο:
- Εγκεφαλικά νεκρός ο νεαρός που πυροβολήθηκε από αστυνομικούς στο Άργος - Βίντεο από την καταδίωξη
- «Δεν είμαστε δικαστήριο ήθους»: Ο εισαγγελέας δεν είδε βιασμό της 19χρονης από τους αστυνομικούς στο ΑΤ Ομόνοιας
- Μπορεί όντως ο Τραμπ να αναστείλει εμπορικές σχέσεις με την Ισπανία; Η απάντηση δεν είναι καθόλου απλή
- Ναυαγοσώστρια στην Κεφαλονιά έσωσε επτά λουόμενους από πνιγμό - Η δραματική επιχείρηση και τα δάκρυα μητέρας