Κόσμος|02.09.2024 21:57
Μαζικοί πυροβολισμοί στο μετρό του Σικάγο - Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί
NewsroomΤέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Σικάγο σε επεισόδιο με μαζικούς πυροβολισμούς. Το επεισόδιο συνέβη στη στάση του μετρό στην περιοχή Φόρεστ Παρκ.
Τρία θύματα κατέληξαν στο σημείο, ενώ το τέταρτο στο νοσοκομείο. Ήταν μάλλον άστεγοι που έκαναν βόλτα με το τρένο και δεν φαίνεται πως γνώριζαν τον ύποπτο.
Η αστυνομία του Φόρεστ Παρκ εντόπισε και συνέλαβε τον ύποπτο σε τρένο της ροζ γραμμής χρησιμοποιώντας βίντεο από κάμερες ασφαλείας.
Διαβάστε ακόμη
- Άνοιγμα Στενών του Ορμούζ: Προσωρινά χαμόγελα, δυσπιστία και αναμονή για τελική λύση
- Παραλογισμός στη Θάσο: Μένουν χωρίς ρεύμα για πάνω από δύο μήνες γιατί... πλήρωσαν 0,03 ευρώ παραπάνω
- ΕΟΠΥΥ: Από κόσκινο οι συνταγές των γιατρών και οι παροχές με ΑΙ - Τι προβλέπει νομοσχέδιο του υπ. Υγείας
- «Μπαλάκι» οι ευθύνες για τον θάνατο της Μυρτώς: Στη φυλακή οι τρεις κατηγορούμενοι - Τι είπαν στις απολογίες τους