Μακελειό στην Τζόρτζια: Τουλάχιστον 4 νεκροί και 30 τραυματίες από τους πυροβολισμούς σε σχολείο
NewsroomΤουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι πιστεύεται ότι σκοτώθηκαν και περίπου 30 ακόμη τραυματίστηκαν σε πυροβολισμούς στο λύκειο Apalachee στο Winder της Τζόρτζια, σύμφωνα με πηγές των αρχών επιβολής του νόμου στην πολιτεία. Δεν είναι σαφές πόσοι από τους τραυματίες έχουν δεχθεί πυροβολισμούς.
Ένας ύποπτος έχει τεθεί υπό κράτηση, ο οποίος είναι μαθητής, αλλά δεν είναι σαφές αν φοιτά στο σχολείο, σύμφωνα με τις πηγές του CNN.
Όλα τα σχολεία της περιφέρειας τέθηκαν σε κατάσταση αποκλεισμού και η αστυνομία στάλθηκε για λόγους πρόληψης σε όλα τα λύκεια της περιφέρειας, αλλά δεν υπάρχουν αναφορές για δευτερογενή περιστατικά ή σκηνές, σύμφωνα με τις πηγές.
Ορισμένοι από τους σοβαρά τραυματίες απομακρύνθηκαν με ελικόπτερο ενώ επιπλέον ελικόπτερα βρίσκονται σε ετοιμότητα.
- Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει
- Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
- Ανατροπή στη δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω, να μείνει μεταξύ μας»
- Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε