Κόσμος|11.09.2024 11:18
Γερμανία: Γέφυρα κατέρρευσε στη Δρέσδη - Δείτε εικόνες
NewsroomΓέφυρα κατέρρευσε μερικώς το βράδυ της Τρίτης στη Δρέσδη στην ανατολική Γερμανία.
Περίπου 100 μέτρα της γέφυρας Καρόλα, η οποία συνδέει την παλιά πόλη με άλλα τμήματα της πόλης, κατέρρευσαν για άγνωστο λόγο και βυθίστηκαν στον ποταμό Έλβα. Η αστυνομία απαγόρευσε την κυκλοφορία στον ποταμό, αποκλείοντας ολόκληρη τη ζώνη.
Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κανείς. «Αυτή την ώρα συνεργεία επιχειρούν να περιορίσουν τις ζημιές ώστε να μην καταρρεύσουν και άλλα τμήματα της γέφυρας, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Μίχαελ Κλάρε.
Διαβάστε ακόμη
- Είδαμε την «Οδύσσεια» του Νόλαν: Τρίωρο χασμουρητό και Δούρειος Ίππος στην αισθητική μας - Ο Όμηρος; Απών!
- ΑΑΔΕ: Άνοιξε η ρύθμιση των 72 δόσεων - Από πότε ισχύει και ποιες οφειλές υπάγονται
- Συγκλονίζει ο Μάριος Φραγκούλης: «Ζήτησα να φωνάζω τη θεία μου "μητέρα" για να σταματήσουν να με κοροϊδεύουν»
- Λορέντζο Καριέρε: Βαρύ το κλίμα στην κηδεία του – Συντετριμμένη η Έλενα Κατραβά, σπαρακτικό «αντίο» από τον Γιώργο Ελεύθερα