Μπάιντεν για νέα απόπειρα δολοφονίας κατά Τραμπ: «Δεν υπάρχει χώρος για πολιτική βία»
NewsroomΟ πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε «ανακουφισμένος» που ο Ντόναλντ Τραμπ είναι «σώος και αβλαβής» μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν σε κοντινή απόσταση από το σημείο που βρισκόταν ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος πρόεδρος, χωρίς η ζωή του να διατρέξει κάποιο κίνδυνο. Ο ίδιος ενημερώθηκε από τις Μυστικές υπηρεσίες για το συμβάν.
«Δεν υπάρχει χώρος για πολιτική βία»
«Ένας ύποπτος έχει τεθεί υπό κράτηση και επαινώ το έργο της Μυστικής Υπηρεσίας και των συνεργατών τους στις αστυνομικές αρχές για την επαγρύπνηση και τις προσπάθειές τους να κρατήσουν τον πρώην πρόεδρο και τους γύρω του ασφαλείς», έγραψε σε tweet ο Μπάιντεν.
«Όπως έχω πει πολλές φορές, δεν υπάρχει χώρος για πολιτική βία ή για οποιαδήποτε βία ποτέ στη χώρα μας».
Είπε ότι έχει δώσει εντολή στην ομάδα του να διασφαλίσει ότι η Μυστική Υπηρεσία διαθέτει «κάθε πόρο, δυνατότητα και μέτρο προστασίας που είναι απαραίτητο» για να κρατήσει ασφαλή τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία.
- Το Ισραήλ χτύπησε το μεγαλύτερο κοίτασμα φυσικού αερίου στον κόσμο - Επιθέσεις σε Βηρυτό και Τελ Αβίβ
- Ιστορικός θρίαμβος της Βενεζουέλας μέσα στο σπίτι των ΗΠΑ και η αντίδραση του Τραμπ για την... 51η πολιτεία
- Βόρεια Κορέα: Νέος... θρίαμβος Κιμ Γιονγκ Ουν στις εκλογές με 99,93% - «Θρηνούν» τα social media για το 0,07%
- Κόλαση στη Βηρυτό: Βίντεο ντοκουμέντο με κατάρρευση πολυκατοικίας από ισραηλινό πλήγμα