Κόσμος|06.10.2024 15:15
Ισραήλ: Επίθεση με πυροβολισμούς σε σταθμό λεωφορείων – Αναφορές για νεκρό και τραυματίες
NewsroomΣυναγερμός σήμανε για πυροβολισμούς στον κεντρικό σταθμό λεωφορείων Beersheba στο νότιο Ισραήλ, την Κυριακή, όπως μεταδίδουν ισραηλινά ΜΜΕ.
Νεκρή μία 25χρονη
Η αστυνομία αντιμετωπίζει το περιστατικό ως τρομοκρατική ενέργεια. Νεκρός είναι ο δράστης και μία γυναίκα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Οκτώ άτομα τραυματίστηκαν.
Η υπηρεσία πρώτων βοηθειών Magen David Adom (MDA) επιβεβαίωσε ότι οι διασώστες της παρείχαν ιατρική φροντίδα σε 10 τραυματίες με διαφορετικά επίπεδα σοβαρότητας. Μία γυναίκα ηλίκίας 25 ετών, υπεκυψε στα τραύματά της λίγη ώρα μετά την επίθεση, παρά τις προσπάθειες των διασωστών να την κρατήσουν στη ζωή.
Το σημείο έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Διαβάστε ακόμη
- «Στρατιωτικές συνέπειες που δεν έχετε ξαναδεί»: Απειλές Τραμπ μετά από πληροφορίες για νάρκες του Ιράν στο Στενό του Ορμούζ
- Η σοκαριστική αναφορά της καθηγήτριας πριν πεθάνει - «Δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις του σχολείου και έχασε τη ζωή της»
- Forbes: Η λίστα με τους δισεκατομμυριούχους για το 2026 - Ποιοι Έλληνες βρίσκονται ανάμεσά τους
- Η NASA άλλαξε τεχνητά την τροχιά δύο αστεροειδών - Τι σημαίνει αυτό για την άμυνα της Γης