Ένοπλη γυναίκα προκαλεί πανικό στο Ντένβερ - Κλειστά τα σχολεία
NewsroomΣυναγερμός έχει σημάνει στο Ντένβερ των ΗΠΑ όπου κυκλοφορεί μια ένοπλη γυναίκα, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Προληπτικά, έκλεισαν όλα τα δημόσια σχολεία στην περιοχή του μετρό.
«Σε συνεργασία με άλλες σχολικές περιοχές του Ντένβερ-μετρό, όλα τα Δημόσια Σχολεία του Ντένβερ θα κλείσουν την Τετάρτη 17 Απριλίου λόγω της συνεχιζόμενης ανησυχίας για την ασφάλεια. Όλες οι εγκαταστάσεις και τα προγράμματα είναι κλειστά για την ημέρα. Δεν θα υπάρξουν απογευματινές δραστηριότητες ή αθλητικοί αγώνες», ανέφερε η Ένωση των Δημόσιων Σχολείων του Ντένβερ στη δήλωση που δημοσιεύτηκε στο Twitter.
Σύμφωνα με όσα δημοσίευσε το FBI του Ντένβερ στο Twitter, πρόκειται για μια «ένοπλη και επικίνδυνη γυναίκα», ενώ επισημαίνει ότι η απειλή δεν περιορίζεται σε ένα μόνο σχολείο ή άτομο.
- Κοινή δήλωση πέντε χωρών και ΕΕ για το τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Άκυρο και ανυπόστατο»
- Τα «μαύρα βιβλία» ξετύλιξαν τη δράση του «Χωριάτικου» - Πώς έφτασαν οι Αρχές στον ιδιοκτήτη
- Παράταση των μέτρων στήριξης φέρνει το ενεργειακό ράλι: Πρόσθετες παρεμβάσεις εξετάζει η κυβέρνηση
- Στο στόχαστρο η Anthropic για παράνομη χρήση 274 τραγουδιών του Έλβις Πρίσλεϊ: Μήνυση 41 εκατ. δολαρίων