Ένοπλη γυναίκα προκαλεί πανικό στο Ντένβερ - Κλειστά τα σχολεία
NewsroomΣυναγερμός έχει σημάνει στο Ντένβερ των ΗΠΑ όπου κυκλοφορεί μια ένοπλη γυναίκα, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Προληπτικά, έκλεισαν όλα τα δημόσια σχολεία στην περιοχή του μετρό.
«Σε συνεργασία με άλλες σχολικές περιοχές του Ντένβερ-μετρό, όλα τα Δημόσια Σχολεία του Ντένβερ θα κλείσουν την Τετάρτη 17 Απριλίου λόγω της συνεχιζόμενης ανησυχίας για την ασφάλεια. Όλες οι εγκαταστάσεις και τα προγράμματα είναι κλειστά για την ημέρα. Δεν θα υπάρξουν απογευματινές δραστηριότητες ή αθλητικοί αγώνες», ανέφερε η Ένωση των Δημόσιων Σχολείων του Ντένβερ στη δήλωση που δημοσιεύτηκε στο Twitter.
Σύμφωνα με όσα δημοσίευσε το FBI του Ντένβερ στο Twitter, πρόκειται για μια «ένοπλη και επικίνδυνη γυναίκα», ενώ επισημαίνει ότι η απειλή δεν περιορίζεται σε ένα μόνο σχολείο ή άτομο.
- Τραγωδία στην Κόρινθο: 25 ετών ο νεκρός από την έκρηξη στο εργοστάσιο - Προσήχθη ο ιδιοκτήτης
- Δολοφονία Σταύρου Γεωργίου: Στη φυλακή ο 28χρονος κατηγορούμενος μετά την απολογία του
- Σοκ στο παρίσι: Τρεις τραυματίες μετά από επίθεση με μαχαίρι - Η μία εξ αυτών έγκυος
- Τι είναι τα πυρονέφη και πώς έχουν κάνει τις δασικές πυρκαγιές στην Ευρώπη εφιαλτικές