Πιλότος της Turkish Airlines πέθανε στον αέρα: Το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση
NewsroomΤην τελευταία του πνοή στο πιλοτήριο άφησε πιλότος της Turkish Airlines, που παρουσίασε πρόβλημα υγείας κατά τη διάρκεια πτήσης.
Η ανακοίνωση της εταιρείας
«Ο κυβερνήτης Ilcehin Pehlivan, 59 ετών, κατέρρευσε στον αέρα. Δεύτερος πιλότος και συγκυβερνήτης του ανέλαβαν τα χειριστήρια. Καθώς δεν ανταποκρίθηκε στις πρώτες βοήθειες, το πλήρωμα αποφάσισε να κάνει αναγκαστική προσγείωση, αλλά ο πιλότος πέθανε πριν το αεροπλάνο προσγειωθεί στο αεροδρόμιο J.F. Kennedy», ανακοίνωσε η εταιρεία.
Το αεροπλάνο απογειώθηκε λίγο μετά τις 19.00 από το Σιάτλ με προορισμό την Κωνσταντινούπολη. Ο 59χρνος πιλότος, που εργαζόταν στην Turkish Airlines από το 2007, παρουσίασε κάποιο πρόβλημα υγείας, όσο βρίσκονταν πάνω από την καναδική περιοχή Νουναβούτ.Το τσεκ απ στο οποίο είχε υποβληθεί τον Μάρτιο δεν εντόπισε κάποιο πρόβλημα.
Η αίτια του θανάτου του πιλότου δεν έχει γίνει γνωστή. Οι πιλότοι πρέπει να υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις κάθε 12 μήνες, ενώ όσοι είναι άνω των 40 ετών πρέπει να ανανεώνουν τα ιατρικά τους πιστοποιητικά κάθε 6 μήνες.
- «Δεδομένο ότι ο πόλεμος θα έχει οικονομικές συνέπειες για την Ελλάδα»: Η ενέργεια θα συμπαρασύρει και τα υπόλοιπα
- Ο πόλεμος στο κατώφλι της Ελλάδας, η σύσκεψη του Μητσοτάκη με τους πρέσβεις και τα εξώδικα που ένωσαν Τσίπρα και Πολάκη
- Ιρανοί ευχαριστούν τις ΗΠΑ για την εξόντωση Χαμενεΐ με τον... χορό του Τραμπ - Τα viral βίντεο
- Κουφοντίνας: Πώς στρατολογήθηκε στη 17Ν - Ο Παπανδρέου, το ΠΑΣΟΚ και η δολοφονία Μπακογιάννη