Κόσμος|17.04.2019 21:31
Ισραήλ: Ο Νετανιάχου πήρε εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης
NewsroomΟ Ισραηλινός πρόεδρος Ρέουβεν Ριβλίν έδωσε σήμερα εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον Μπενιαμίν Νετανιάχου, σε συνέχεια της επικράτησης του κόμματός του Λικούντ στις εκλογές της 9ης Απριλίου.
Σε μια τελετή που μεταδόθηκε σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση ο Ρίβλιν μιλώντας στον Νετανιάχου είπε πως σε διαβουλεύσεις με τους ηγέτες των εκλεγμένων κομμάτων στο νέο κοινοβούλιο «Σας πρότειναν 65 βουλευτές (από τους 120)».
Ο εντολοδόχος πρωθυπουργός έχει 28 μέρες προθεσμία για να σχηματίσει νέο υπουργικό συμβούλιο. Η περίοδος αυτή μπορεί να παραταθεί κατά 14 μέρες.
Διαβάστε ακόμη
- Για ποιο λόγο προφυλακίστηκε η 46χρονη για τη Marfin - Το σκεπτικό του εισαγγελέα και η νομική αντεπίθεσή της
- Χρυσός Τεντόγλου! Πρωταθλητής Ευρώπης για τέταρτη σερί φορά!
- Το βίντεο από τη μυστική μεταφορά του Τραμπ με φορτηγό τροφοδοσίας - Τι πραγματικά συνέβη στην Άγκυρα
- Αντίστροφη μέτρηση για τη σπάνια ολική έκλειψη ηλίου: Από πού θα είναι ορατή - Όσα πρέπει να γνωρίζετε