Κόσμος|17.04.2019 21:31
Ισραήλ: Ο Νετανιάχου πήρε εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης
NewsroomΟ Ισραηλινός πρόεδρος Ρέουβεν Ριβλίν έδωσε σήμερα εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον Μπενιαμίν Νετανιάχου, σε συνέχεια της επικράτησης του κόμματός του Λικούντ στις εκλογές της 9ης Απριλίου.
Σε μια τελετή που μεταδόθηκε σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση ο Ρίβλιν μιλώντας στον Νετανιάχου είπε πως σε διαβουλεύσεις με τους ηγέτες των εκλεγμένων κομμάτων στο νέο κοινοβούλιο «Σας πρότειναν 65 βουλευτές (από τους 120)».
Ο εντολοδόχος πρωθυπουργός έχει 28 μέρες προθεσμία για να σχηματίσει νέο υπουργικό συμβούλιο. Η περίοδος αυτή μπορεί να παραταθεί κατά 14 μέρες.
Διαβάστε ακόμη
- Πού θα πέσουν και πού θα ανέβουν οι βάσεις - Η πρώτη εικόνα για Νομική και Ιατρική
- «Ήταν μακριά το νοσοκομείο»: Η σοκαριστική απολογία της μητέρας του 3χρονου Άγγελου στην Κρήτη για τα βασανιστήρια στο παιδί
- Πώς είναι να σε λένε Ντέβιντ Ντάμερ και να είσαι αδελφός του πιο διαβόητου κανίβαλου;
- Αυτό είναι το πιο απομονωμένο Airbnb του κόσμου: Το πλωτό κατάλυμα που έγινε viral και η... παγίδα