Ισραήλ: Η Χεζμπολάχ επιτέθηκε με «σμήνος drones» σε στρατιωτική εγκατάσταση - Πάνω από 60 τραυματίες
NewsroomΣτους 67 ανέρχονται οι τραυματίες, σύμφωνα με τον τελευταίο προσωρινό απολογισμό, από την επίθεση με drones που εκτόξευσε σήμερα νωρίς το βράδυ η Χεζμπολάχ κατά στρατιωτικής θέσης στην πόλη Μπινγιαμίνα, νότια της Χάιφα.
Ο αριθμός των βαριά τραυματιών παραμένει στους πέντε, σύμφωνα με γιατρούς. Οι περισσότεροι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε ιατρικό κέντρο στην Χαντέρα και άλλοι σε νοσοκομεία σε κοντινές περιοχές, όπως στην Χάιφα.
Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Χεζμπολάχ
Η Χεζμπολάχ στην ανακοίνωσή της τόνισε ότι εξαπέλυσε επίθεση με ένα «σμήνος drones» κατά του στρατοπέδου της Ταξιαρχίας Γκολάνι στην πόλη Μπινγιαμίνα στο βόρειο Ισραήλ.
Αφιέρωσε αυτή την επίθεση στον πρώην αρχηγό της Χασάν Νασράλα, που σκοτώθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου σε ισραηλινό πλήγμα στη Βηρυτό.
Ο ισραηλινός στρατός δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής περισσότερες λεπτομέρειες.
- Θερμά λόγια Τραμπ για Ερντογάν: «Θα αρθούν οι κυρώσεις CAATSA, θα δούμε για τα F-35»
- Υποκλοπές: Οκτώ θύματα κατέθεσαν αγωγή για το Predator - Ζητούν 7,6 εκατ. ευρώ
- Τραγωδία στη Ρόδο: 19χρονος Τσέχος ποδοσφαιριστής παρασύρθηκε από φορτηγάκι ενώ έκανε τζόκινγκ
- Λιάνα Κανέλλη: «Αν δεν ήμουν ήδη στο νοσοκομείο, θα είχα πεθάνει»