Σεισμός στην Τουρκία: Συγκλονιστικά βίντεο από το «χτύπημα» του
NewsroomΤον γύρο του διαδικτύου κάνουν τα βίντεο από τη στιγμή που η Γη σείεται κάτω από τα πόδια των κατοίκων της Τουρκίας.
Λίγο πριν τις 11 το πρωί της Τετάρτης (16/10) μεγάλος σεισμός της τάξης των 5,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στην ανατολική Τουρκία. Το επίκεντρο ήταν κοντά στην περιοχή των ρηγμάτων της ανατολικής Ανατολίας και της Μαλάτιας και είχε διάρκεια περίπου 20 δευτερόλεπτα.
Ο υπουργός Εσωτερικών Αλί Γερλίκαγια, σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σημείωσε ότι μέχρι στιγμής έχουν αναφερθεί τρεις καταρρεύσεις κτηρίων στις επαρχίες Έλαζιγ, Μαλάτια και Σανλίουρφα.
Ακόμα και όσοι ήταν στον δρόμο και περπατούσαν κατάλαβαν τον σεισμό και «πάγωσαν».
Βίντεο από την κάμερα ασφαλείας σε γραφείο δείχνει τον υπάλληλο να τρέχει προς την έξοδο μόλις συνειδητοποιεί ότι ο σεισμός είναι μεγάλης έντασης, ενώ ο υπολογιστής πάνω στο γραφείο «πηγαινοέρχεται».
Βίντεο από το σημείο του επίκεντρου του σεισμού τη στιγμή που χτυπά ο Εγκέλαδος
- «Τρίτο σχέδιο εξαπάτησης»: Γιατί το Ιράν αμφιβάλλει για τις προθέσεις του Τραμπ - Το πρόσχημα των διαπραγματεύσεων και ο αληθινός στόχος
- Ποιοι είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι μετά την αύξηση στον κατώτατο μισθό: Τα καθαρά χρήματα - Αναλυτικοί πίνακες
- Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που λεωφορείο στο Μπαγκλαντές πέφτει σε ποταμό - Τουλάχιστον 24 νεκροί
- Η μητέρα που είχε εξαφανιστεί και ζούσε μυστική ζωή επανενώθηκε με την κόρη της μετά από 24 χρόνια