Κόσμος|25.10.2024 19:16
Ισραήλ: Δύο άμαχοι νεκροί μετά από επίθεση με ρουκέτες της Χεζπολάχ
NewsroomΔύο άνθρωποι σκοτώθηκαν μετά την έκρηξη ρουκέτας σε αραβική πόλη στο βόρειο Ισραήλ, με τον ισραηλινό στρατό να λέει ότι «βλήματα» εκτοξεύθηκαν στην περιοχή από τον Λίβανο από τη Χεζμπολάχ.
«Οι θάνατοι ενός άνδρα και μιας γυναίκας διαπιστώθηκαν σε ιατρικό κέντρο στη Γαλιλιαία μετά τη μεταφορά τους εκεί σε κρίσιμη κατάσταση» από την αραβική πόλη Μαζντ αλ Κρουμ, ανέφερε σε ανακοίνωσή του η διοίκηση του νοσοκομείου.
Ο ισραηλινός στρατός, από την πλευρά του, τόνισε ότι «περίπου 45 βλήματα που εκτοξεύθηκαν από τη Χεζμπολάχ» εντοπίστηκαν «να περνούν από τον Λίβανο» σε ισραηλινό έδαφος.
Διαβάστε ακόμη
- Απίστευτο: Επιστήμονες κατέγραψαν φάλαινα φυσητήρα να γεννά - Οι κοινωνικές συμπεριφορές που παρατήρησαν
- Τα πρώτα 130 «ραβασάκια» από τις κάμερες ΑΙ - Αυτές είναι οι πιο συχνές παραβάσεις
- Παρέμβαση Σεβαστίδη για Τέμπη: Πρόσωπα με βουλευτική ασυλία εργαλειοποιούν τη δίκη και πουλάνε σόου
- Εργατικό δυστύχημα στο Άστρος Κυνουρίας: Βίντεο ντοκουμέντο από τον φρικτό θάνατο των δύο ανδρών