Κόσμος
|
28.10.2024 23:16
Κομισιόν: Kαμία εντολή από την ΕΕ για την επίσκεψή Όρμπαν στη Γεωργία
NewsroomΗ επίσκεψη του Ούγγρου πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν στη Γεωργία πραγματοποιείται αποκλειστικά στο πλαίσιο της διμερούς σχέσης μεταξύ της Ουγγαρίας και της Γεωργίας, δήλωσε η εκπρόσωπος της Κομισιόν Ναμπίλα Μασράλι ερωτηθείσα σχετικά στην ενημέρωση των ανταποκριτών στις Βρυξέλλες.
«Καμία εντολή από την ΕΕ»
Επίσης, υπογράμμισε ότι ο Βίκτορ Όρμπαν δεν έχει καμία εντολή από την ΕΕ.
Τέλος, η εκπρόσωπος της Επιτροπής σημείωσε ότι όσον αφορά την εκλογική διαδικασία στη Γεωργία, οι παρατυπίες πρέπει να διευκρινιστούν και να αντιμετωπιστούν.
Διαβάστε ακόμη
- Ατύχημα στην Ιταλία για την Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε στο ΚΑΤ και στα δυο της χέρια
- Σοκάρει το βίντεο-ντοκουμέντο με την καταδίωξη του 17χρονου οδηγού που έπεσε σε τζαμαρία στον Άγιο Δημήτριο
- Καλλιθέα: Ανασύρθηκε 2χρονο κοριτσάκι χωρίς τις αισθήσεις του από συντριβάνι
- Υπόθεση κατασκοπείας: Γυναίκα ο «άνθρωπος-σκιά» – Οι αμοιβές του σμήναρχου και το κρυπτογραφημένο κινητό που τον «κάρφωσε»