Κόσμος|19.04.2019 16:22

Game of Thrones: Στο στόχαστρο της HBO ο Ντόναλντ Τραμπ (pics)

Newsroom

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ένας από τους διάσημους υποστηρικτές της δημοφιλούς σειράς Game of Thrones και φροντίζει κατά καιρούς να το δείχνει μέσω του προσφιλούς γι αυτόν Twitter. Λίγες μέρες μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος του εισαγγελέα Ρόμπερτ Μάλερ ο πλανητάρχης ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του μία φωτογραφία που παραπέμπει στο Game of Thrones χρησιμοποιώντας της φράση GAME OVER. 

Ο πρόεδρος τρων ΗΠΑ υποστηρίζει ότι η έρευνα που διενεργούνταν σε βάρος του έληξε λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το παιχνίδι τελείωσε για αυτούς που τον μισούν και τους «ακραίους Δημοκρατικούς». Ακόμη επανέλαβε ότι δεν υπάρχει καμία συνωμοσία με τη Ρωσία.

Αυτό που προκάλεσε, πάντως, εντύπωση είναι ότι το HBO που είναι το δεύτερο μεγαλύτερο συνδρομητικό κανάλι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και προβάλλει το Game of Thrones ενοχλήθηκε από την αναφορά του Τραμπ. «Παρόλο που μπορούμε να κατανοήσουμε τον ενθουσιασμό για το Game Of Thrones τώρα που έφτασε η τελευταία σεζόν, εξακολουθούμε να προτιμούμε να μην χρησιμοποιείται η πνευματική μας ιδιοκτησία για πολιτικούς σκοπούς» δήλωσε εκπρόσωπός του. Επιπλέον αρκετοί χρήστες του Twitter βρήκαν την ευκαιρία να... τρολλάρουν τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

T
T
Ντόναλντ ΤραμπGame of Thrones