Κόσμος|24.11.2024 08:05
Τραγωδία στο Περού: Λεωφορείο έπεσε σε γκρεμό - 7 νεκροί και δεκάδες τραυματίες
NewsroomΤουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 30 τραυματίστηκαν σε τροχαίο που σημειώθηκε το Σάββατο στην περιφέρεια Σαν Μαρτίν του βόρειου Περού, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας.
Πώς έγινε το δυστύχημα
Το δυστύχημα σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Φερνάντο Μπελαούντε Τέρι, στο ύψος της Μογιομπάμπα, όταν λεωφορείο συγκρούστηκε με βαν σε μια απότομη στροφή. Ο οδηγός του λεωφορείου έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το όχημα να εκτραπεί της πορείας του και να πέσει σε γκρεμό.
Το λεωφορείο είχε αναχωρήσει από την Πιούρα με 58 επιβαίνοντες, συμπεριλαμβανομένων 23 μαθητών που πήγαιναν εκδρομή στην περιοχή Ταραπότο, σύμφωνα με το περουβιανό πρακτορείο ειδήσεων Andina.
Οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα διερευνώνται.
Διαβάστε ακόμη
- Ένα άρρωστο παιδί από το νοσοκομείο, στο κρατητήριο: Σοβαρές καταγγελίες για την εφαρμογή του νέου Συμφώνου της ΕΕ για τη Μετανάστευση
- Από τα «θα», όντως στην πράξη: Ο Μπέρναμ καταργεί το ΦΠΑ από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος
- Eπίθεση σε τρανς γυναίκα στη Ρόδο: Της έσπασαν τα δόντια
- Υπουργείο Πολιτισμού: Αντιδράσεις για το νέο νομοσχέδιο και καταγγελίες για «ιδιωτικοποίηση» της πολιτιστικής κληρονομιάς