Κόσμος|24.11.2024 08:05
Τραγωδία στο Περού: Λεωφορείο έπεσε σε γκρεμό - 7 νεκροί και δεκάδες τραυματίες
NewsroomΤουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 30 τραυματίστηκαν σε τροχαίο που σημειώθηκε το Σάββατο στην περιφέρεια Σαν Μαρτίν του βόρειου Περού, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας.
Πώς έγινε το δυστύχημα
Το δυστύχημα σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Φερνάντο Μπελαούντε Τέρι, στο ύψος της Μογιομπάμπα, όταν λεωφορείο συγκρούστηκε με βαν σε μια απότομη στροφή. Ο οδηγός του λεωφορείου έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το όχημα να εκτραπεί της πορείας του και να πέσει σε γκρεμό.
Το λεωφορείο είχε αναχωρήσει από την Πιούρα με 58 επιβαίνοντες, συμπεριλαμβανομένων 23 μαθητών που πήγαιναν εκδρομή στην περιοχή Ταραπότο, σύμφωνα με το περουβιανό πρακτορείο ειδήσεων Andina.
Οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα διερευνώνται.
Διαβάστε ακόμη
- Η νταλίκα λειτούργησε σαν «ξυράφι»: Τα 4 πιθανά σενάρια για τα αίτια της σύγκρουσης όπου έχασαν τη ζωή τους οι οπαδοί του ΠΑΟΚ
- Πολύμηνη η διαρροή στο εργοστάσιο Βιολάντα και εξαιρετικά υψηλές συγκεντρώσεις προπανίου - Οι ανακοινώσεις της Πυροσβεστικής
- Ένταση για τα Ίμια στη Βουλή: Ο Λαζαρίδης κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι «γκριζάρισε» το Αιγαίο
- Τρόμος σε αεροσκάφος της British Airways: Η στιγμή που τροχός πέφτει κατά τη διάρκεια της απογείωσης