Κόσμος|08.12.2024 19:47
Φον ντερ Λάιεν: Έτοιμοι να βοηθήσουμε στην ανοικοδόμηση μιας Συρίας «που προστατεύει όλες τις μειονότητες»
NewsroomΗ Ευρωπαϊκή Ένωση είναι έτοιμη να βοηθήσει στην ανοικοδόμηση μιας Συρίας που προστατεύει τις μειονότητες μετά την πτώση του Μπασάρ αλ Άσαντ, δήλωσε σήμερα η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.
«Η Ευρώπη είναι έτοιμη να υποστηρίξει την προάσπιση της εθνικής ενότητας και την ανοικοδόμηση ενός συριακού κράτους που προστατεύει όλες τις μειονότητες», έγραψε σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην πλατφόρμα X.
Διαβάστε ακόμη
- «Οι αρχαιότεροι μηχανικοί της φύσης»: Πώς τα θαλάσσια σφουγγάρια θα μπορούσαν να καθαρίσουν τα λιμάνια
- Τίτλοι τέλους στην εφαρμογή Safe Bus - Οδηγοί της ΟΣΥ μετακινούνται μέχρι και στη Γραμματεία του πρωθυπουργού
- Το κρίσιμο όριο του 25%, οι πιθανές συνεργασίες του Σαμαρά και ο Ανδρουλάκης που βάζει στο κάδρο και τον Τσίπρα
- «Μονομαχία» με στόχο τη συσπείρωση δεξιών ψηφοφόρων: Πώς θα αντιμετωπίσει η κυβέρνηση το pressing - Τι θα κάνει ο Σαμαράς