«Είναι καλοδιάθετος και συζητά» - Τα νεότερα για την υγεία του Λούλα μετά την επέμβαση
NewsroomΟ πρόεδρος της Βραζιλίας Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα είναι καλά και αισθάνεται καλοδιάθετος μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για ένα αιμάτωμα στον εγκέφαλό του, ανέφερε σήμερα ο γιατρός του, Ρομπέρτο Καλίλ Φίλιου, μιλώντας σε δημοσιογράφους.
Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο 79χρονος Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα «παραμένει στη μονάδα εντατικής θεραπείας» αλλά «έχει διαύγεια, συζητά και πέρασε μια καλή νύχτα».
Πώς προκλήθηκε το αιμάτωμα
Ο Λούλα αναμένεται ότι θα επιστρέψει στην πρωτεύουσα Μπραζίλια την επόμενη Τρίτη ή Τετάρτη, ανέφερε εξάλλου ο γερουσιαστής Ραντόλφε Ροντρίγκες σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό κανάλι CNN Brasil. Το αιμάτωμα για το οποίο χειρουργήθηκε ο Λούλα ήταν το αποτέλεσμα μιας πτώσης που είχε ο πρόεδρος πριν από περίπου δύο μήνες, μέσα στο σπίτι του.
- Δραματικές ώρες στη Λακωνία: Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα της
- Κακοκαιρία Byron: Τι θα γίνει με τον μισθό όσων δεν μπόρεσαν να πάνε στη δουλειά τους
- Πανικός στη αεροσκάφος: Φωτιά σε διάδρομο απογείωσης γέμισε με καπνούς Airbus A320 με 180 επιβαίνοντες
- Mega deal στα σκαριά στον τομέα της ψυχαγωγίας: Η Netflix κοντά στην αγορά της Warner Bros!