Κόσμος|22.04.2019 13:43
Βρέθηκε ο σωσίας του Τραμπ: Από το Long Beach σε celebrity του internet! (vid)
Μαρία ΑνδρικάκηΟ Τόμας Μάντι είναι φτυστός με τον Αμερικανό πρόεδρο. Αυτό φαίνεται από την πρώτη ματιά. Παρακολουθώντας, όμως, τα βίντεο που «ανεβάζει» στο διαδίκτυο από το 2015, όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Τραμπ για την προεδρία, θα δει κανείς ότι ο 58χρονος Μάντι τον μιμείται εξαιρετικά.
Ο Μάντι, οικοδόμος στο επάγγελμα, εμφανίζεται σε πάρτι και συγκεντρώσεις ως σωσίας του Ντόναλντ Τραμπ και κερδίζει αρκετά χρήματα από αυτό, όπως λέει ο ίδιος. Ειδικά όταν επισκέπτεται χώρες του εξωτερικού, οι τουρίστες δεν τον αφήνουν σε ησυχία, γιατί νομίζουν ότι είναι ο ίδιος ο Πρόεδρος.
Τα βίντεο με τις μιμήσεις του Μάντι συγκεντρώνουν εκατομμύρια views, μετατρέποντάς τον σε διασημότητα του διαδικτύου!
Διαβάστε ακόμη
- Νέο μπλόκο στον διαγωνισμό για τις 1.000 κάμερες - Η ΕΑΔΗΣΥ «παγώνει» ξανά το έργο
- Φοιτητικές εστίες στην Ελλάδα: Το μεγάλο έλλειμμα της φοιτητικής στέγασης
- «Καμπανάκι» Θωμαΐδη για τη φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Τοξικές ουσίες μπορεί να αποθηκευτούν για χρόνια στον ανθρώπινο οργανισμό
- Η αποκαθήλωση της Μαρίας, το μεγάλο φαγοπότι των υδρομετρητών και το συγχωροχάρτι στον Τραμπ