Ισραήλ: Πιο κοντά από ποτέ σε μια συμφωνία για τους ομήρους στη Γάζα, λέει ο υπουργός Άμυνας
NewsroomΟ Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Ισραέλ Κατζ φέρεται να δήλωσε στην Κνεσέτ ότι το Ισραήλ είναι πιο κοντά από ποτέ σε μια συμφωνία για την απελευθέρωση των ομήρων στη Γάζα.
«Υπάρχει ευελιξία από την άλλη πλευρά»
Τα σχόλια του Κατζ στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας της Κνεσέτ έγιναν κεκλεισμένων των θυρών, σύμφωνα με τους Times of Israel. «Το Ισραήλ είναι πιο κοντά από ποτέ σε μια άλλη συμφωνία για τους ομήρους» ανέφερε χαρακτηριστικά ότι είπε ο Κατζ, προσθέτοντας ότι όσο λιγότερα λέγονται γι' αυτό τόσο το καλύτερο.
Ο ίδιος φαίνεται να υποδεικνύει ότι η συμφωνία δεν θα περιλαμβάνει μια αόριστη διακοπή των εχθροπραξιών, ένα μέτρο που επιδιώκει η Χαμάς, αλλά στο οποίο αντιτίθενται πολλοί στον σκληροδεξιό συνασπισμό του Νετανιάχου.
«Υπάρχει ευελιξία από την άλλη πλευρά. Καταλαβαίνουν ότι δεν πρόκειται να τερματίσουμε τον πόλεμο».
- «Πανστρατιά» στα μπλόκα των αγροτών: Προς νέα κλιμάκωση μετά τη συνάντηση με Χατζηδάκη-Τσιάρα
- Παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την Ελλάδα: «Κόκκινη κάρτα» στις διαδικασίες αεροναυτιλίας
- Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο: 18 παιδιά σε 11 οικογένειες στην Ελλάδα - Το ένα νοσεί
- Το ΝΑΤΟ πάει Ροβανιέμι: Χριστούγεννα δίπλα σε στρατιώτες κάνουν οι τουρίστες στο χωριό του Άι Βασίλη