Νετανιάχου: Πήρε εξιτήριο μετά την εγχείρηση - Από το νοσοκομείο απευθείας στην Κνεσέτ
NewsroomΟ Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου παρακολούθησε σήμερα (31/12) μια κρίσιμη συνεδρίαση του Κοινοβουλίου για την ψήφιση του προϋπολογισμού, λιγότερο από 48 ώρες αφότου υποβλήθηκε σε εγχείρηση προστάτη.
Καθώς ο συνασπισμός του έχει αποδυναμωθεί, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου χρειάστηκε να βγει από το νοσοκομείο για να πάει προσωπικά στην Κνεσέτ, όπου εμφανίστηκε να είναι υγιής.
Επιτυχής η αφαίρεση προστάτη
Ο 75χρονος Ισραηλινός ηγέτης υποβλήθηκε με επιτυχία σε αφαίρεση προστάτη το βράδυ της Κυριακής, ενόσω η χώρα του είναι σε πόλεμο εναντίον της παλαιστινιακής οργάνωσης Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας.
«Ο πρωθυπουργός ξύπνησε από την αναισθησία και πηγαίνει καλά. Μεταφέρθηκε σε μονάδα ανάνηψης και θα παραμείνει υπό παρακολούθηση τις επόμενες ημέρες», είχε γνωστοποιήσει μετά την επέμβαση το ιατρικό κέντρο Hadassah της Ιερουσαλήμ.
Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου είχε χειρουργηθεί για αντιμετώπιση κήλης φέτος τον Μάρτιο, αφότου τον Ιούλιο του 2023 του είχε τοποθετηθεί βηματοδότης.
Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP
- Δραματικές ώρες στη Λακωνία: Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα της
- Κακοκαιρία Byron: Τι θα γίνει με τον μισθό όσων δεν μπόρεσαν να πάνε στη δουλειά τους
- Πανικός στη αεροσκάφος: Φωτιά σε διάδρομο απογείωσης γέμισε με καπνούς Airbus A320 με 180 επιβαίνοντες
- Mega deal στα σκαριά στον τομέα της ψυχαγωγίας: Η Netflix κοντά στην αγορά της Warner Bros!