Κόσμος|06.01.2025 21:45
Ουκρανία: Η Πολεμική Αεροπορία δήλωσε ότι κατέρριψε δύο πυραύλους και 79 drones που εκτόξευσε η Ρωσία
NewsroomΗ ουκρανική Πολεμική Αεροπορία ανακοίνωσε σήμερα ότι κατέρριψε δύο πυραύλους κρουζ Kh-59 που εκτόξευσε η Ρωσία κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Από τα 128 μη επανδρωμένα εναέρια σκάφη (drones) που εκτοξεύθηκαν, τα 79 καταρρίφθηκαν και τα 49 δεν έφθασαν στον στόχο τους, δήλωσε η Πολεμική Αεροπορία.
Από την επίθεση προκλήθηκαν ζημιές σε επιχειρήσεις και κατοικίες σε πέντε ουκρανικές περιφέρειες, χωρίς ωστόσο να αναφερθούν θύματα, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.
Διαβάστε ακόμη
- Ξαναζεσταίνεται το «φλερτ» της κυβέρνησης στη μεσαία τάξη: Τι θα μπει στο καλάθι της ΔΕΘ
- Η μεγάλη σύγχυση με τον χρόνο των εκλογών, τα ντέρμπι στα ψηφοδέλτια και ένα comeback στην Α΄Αθηνών
- Ξεκινούν νέο... χορό κινητοποιήσεων οι αγρότες - Ορατό το ενδεχόμενο για «θερμό» καλοκαίρι
- Το «δώρο» που έκανε άθελά του ο Τραμπ στο Ιράν: «Τους δώσαμε ένα όπλο πιο ισχυρό από οποιαδήποτε πυρηνική βόμβα»