Ντόναλντ Τραμπ: Ένοχος για την υπόθεση Ντάνιελς - Δεν του επιβλήθηκε καμία ποινή
NewsroomΓια επιχειρηματική απάτη και ειδικότερα για την κρυφή πληρωμή χρημάτων στη Στόρμι Ντάνιελς κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2016 κρίθηκε ένοχος ο Ντόναλντ Τραμπ.
Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ ουσιαστικά καταδικάστηκε στα… λόγια μόνο, εφόσον παρά την ενοχή του, δεν προβλέπεται καμία ποινή φυλάκισης.
Η πρώτη αντίδραση Τραμπ ακούγοντας την ετυμηγορία
Ο Τραμπ άκουσε την απόφαση από το Μαρ-α-Λάγκο, ενώ νωρίτερα είχε δηλώσει αθώος και είχε μιλήσει για «πολιτικό κυνήγι μαγισσών». Η ποινή αυτή αφορούσε τα 34 αδικήματα που τον βάρυναν σχετικά με τον χρηματισμό της Στόρμι Ντάνιελς. Μέσω τηλεδιάσκεψης ο νέος πλανητάρχης έκανε λόγο για δραματική εμπειρία που βίωσε ο ίδιος.
«Κέρδισα στις εκλογές, κέρδισα και τις 7 πολιτείες-κλειδιά, κέρδισα και στο σύνολο της επικράτειας, επειδή ο κόσμος βλέπει αυτή την δίκη», τόνισε χαρακτηριστικά.
Νωρίτερα είχε δηλώσει αθώος και είχε μιλήσει για «πολιτικό κυνήγι μαγισσών»
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων