Κόσμος|10.01.2025 18:38
Βενεζουέλα: Ο Μαδούρο ορκίστηκε για τρίτη φορά πρόεδρος της χώρας - Οι ΗΠΑ τον επικήρυξαν για 25 εκ. δολάρια
NewsroomΣτην επικήρυξη του πρόεδρου της Βενεζουέλας Νικόλας Μαδούρο προχώρησαν οι ΗΠΑ λίγες ώρες μετά την ορκωμοσία του σε πρόεδρο της Βενεζουέλας.
Συμφωνά με όσα μεταδίδει το BBC οι ΗΠΑ προσφέρουν 25 εκατ. δολάρια σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη του.
Αμοιβή προσφέρεται, επίσης, σε όποιον δώσει πληροφορίες, που θα οδηγήσουν στη σύλληψη του υπουργού Εσωτερικών Ντιοσντάντο Καμπέλο και του υπουργού Άμυνας Βλαντίμιρ Παρντίνο.
Ο Νικολάς Μαδούρο ορκίστηκε νωρίτερα για την 3η εξαετή θητεία του στον προεδρικό θώκο, υποσχόμενος «ότι η νέα προεδρική θητεία θα είναι αυτή της ειρήνης»,
Διαβάστε ακόμη
- Μάρω Κοντού: Το κορίτσι από το Κουκάκι που ένιωθε «περαστική από τη ζωή»
- Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο: Διακοπή 30 λεπτών στον τελικό του Μουντιάλ για Halftime Show!
- Μία απάντηση για όλα τα «ναι, αλλά...» σας: «Είμαι η Βασιλική, αυτιστική και ζω στην πόλη που πυροβολεί ανθρώπους»
- Νέο σύστημα καταγγελιών από το υπουργείο Υγείας - Στο στόχαστρο αισθητικοί και διαιτολόγοι