Γερμανία: Τρόμος για 38χρονη – Τη μαχαίρωσε ο σύζυγός της, στη μέση του δρόμου
NewsroomΜια γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά όταν δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από το σύζυγό της σε κεντρικό δρόμο του δυτικού Βερολίνου. Διερχόμενη οδηγός επιχείρησε να την βοηθήσει, χωρίς αποτέλεσμα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 25χρονος Σύρος είχε στήσει ενέδρα στην 38χρονη γερμανίδα σύζυγό του σε κεντρική διασταύρωση, από όπου θα περνούσε κατευθυνόμενη προς το σχολείο των παιδιών της.
Όταν την είδε, την άρπαξε από πίσω και την γρονθοκόπησε στο πρόσωπο. Μια οδηγός που είδε την σκηνή θέλησε να βοηθήσει την γυναίκα και την τράβηξε στο αυτοκίνητό της. Ο σύζυγός της ωστόσο μπήκε στην θέση του συνοδηγού και επιτέθηκε στην σύζυγό του με μαχαίρι, καταφέρνοντάς της σοβαρά χτυπήματα στο πρόσωπο και στον λαιμό.
Κατόπιν επιχείρησε να διαφύγει, αλλά αργότερα παραδόθηκε στην αστυνομία. Η σύζυγός του νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, δεν είναι ωστόσο ακόμη σε θέση να δώσει κατάθεση.
- Ανάλυση CNN: Στα Στενά του Ορμούζ «ναυάγησε» το σχέδιο Τραμπ - Πώς υποτίμησε το Ιράν
- Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία του οπαδού του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη
- Στο νεκροταφείο της Βούλας η σορός του Γιώργου Μαρίνου - Το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο καλλιτέχνη
- Ζεύγος Κλίντον: Viral βίντεο με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ να σπρώχνει τη σύζυγό του σε διάβαση πεζών