Κόσμος|21.01.2025 16:45
Ισραήλ: Παραιτήθηκε ο αρχηγός του γενικού επιτελείου στρατού – Ο λόγος
NewsroomΤην παραίτησή του υπέβαλε ο αρχηγός του γενικού επιτελείου του ισραηλινού στρατού, ο στρατηγός Χέρτσι Χαλεβί, ο οποίος επικαλέστηκε τις ευθύνες του στην «αποτυχία της 7ης Οκτωβρίου», σύμφωνα με την επιστολή παραίτησης.
«Αναγνωρίζοντας την ευθύνη μου στην αποτυχία του στρατού στις 7 Οκτωβρίου και την στιγμή που ο στρατός κατάγει σημαντικές νίκες σε όλα τα μέτωπα και μία νέα συμφωνία απελευθέρωσης ομήρων εφαρμόζεται, ζητώ τον τερματισμό των καθηκόντων μου στις 6 Μαρτίου 2025», γράφει στην επιστολή του ο στρατηγός Χαλεβί.
Διαβάστε ακόμη
- Βίντεο ντοκουμέντο με το θανατηφόρο τροχαίο έξω από τη Βουλή: Η στιγμή της φονικής σύγκρουσης
- Ομαδικός βιασμός 17χρονης στα Χανιά: «Έγινε με τη θέλησή της, θέλει να βγάλει χρήμα» - Τι ισχυρίζονται οι κατηγορούμενοι
- Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: «Τραυματίστηκε σοβαρά, μεταφέρθηκε στη Μόσχα για επείγουσα χειρουργική επέμβαση» λέει η Daily Mail
- Νέα σκληρή υπόθεση bullying: Εννέα παιδιά ανάγκασαν 11χρονη να πέσει στα γόνατα σε πάρκο