Κόσμος|23.01.2025 11:10
Τουρκία: Λύγισε ο Ερντογάν στην κηδεία 14μελούς οικογένειας που χάθηκε από την πυρκαγιά στο χιονοδρομικό
Μαρία ΖαχαράκηΟ Πρόεδρος Ερντογάν παρευρέθηκε στην κηδεία της 14μελους οικογένειας που ξεκληρίστηκε στη φωτιά στο ξενοδοχείο.
Οι Bilal Gultekin, Sena Gultekin, Rumeysa Gultekin, Enes Gultekin, Yusuf Sinanettin Gultekin, Muhammet Gultekin, Bekir Sad?k Gultekin και Sumeyye Guner που έχασαν τη ζωή τους στην πυρκαγιά στο ξενοδοχείο Grand Kartal στο χιονοδρομικό κέντρο Kartalkaya κηδεύτηκαν χθες κι οΤούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος παρέστη στην κηδεία, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του κατά τη διάρκεια της ταφής της οικογένειας την οποία γνώριζε.
Διαβάστε ακόμη
- «Χαράτσι» 32,6% στο νερό: Στα κάγκελα δήμοι και ΚΕΔΕ για τις αυξήσεις της ΕΥΔΑΠ
- Καταγγελίες για κύκλωμα εμπορίας τίτλων και πιστοποιήσεων για τον ΑΣΕΠ: Κατά παραγγελία διατριβές και «πανεύκολα» πτυχία ξένων γλωσσών
- Πρόγνωση Μαρουσάκη: Σαββατοκύριακο με ζέστη και αφρικανική σκόνη - Πότε έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας
- Ο ακούνητος Γιάννης Παναγόπουλος, η ανησυχία στην αγορά των προγραμμάτων κατάρτισης και το νέο «ματς» στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ