Φρικιαστική υπόθεση στη Φλόριντα: 15χρονος βίασε την 91χρονη γειτόνισσα του
NewsroomΣε 25 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε 15χρονος από τη Φλόριντα για τον βιασμό της 91χρονης γειτόνισσας του.
Ο έφηβος το βράδυ της 9ης Ιουνίου του 2024 μπήκε στο σπίτι της ηλικιωμένης κι ενώ κοιμόταν της επιτέθηκε σεξουαλικά. Προκειμένου να μην δει το θύμα τα χαρακτηριστικά του κάλυψε με το μαξιλάρι το πρόσωπο της.
«Είναι εθισμένος στην πορνογραφία»
«Οι πράξεις του είναι ειδεχθής.Η 91χρονη είναι τυχερή που ζει υπό αυτές τις συνθήκες. Θα μπορούσε να της είχε προκαλέσει ασφυξία. Την ακινητοποίησε ξανά ακόμα κι όταν κατάφερε να αντισταθεί», δήλωσε η εισαγγελέας. «Πρόκειται για μία γυναίκα που είχε δείξει μόνο αγάπη και καλοσύνη στους γείτονες», συνέχισε.
Ο δικηγόρος του 14χρονου απέδωσε τις πράξεις του στο νεαρό της ηλικίας του. «Δεν έχει αναπτυχθεί ακόμα πλήρως ο εγκέφαλος του.
Κάλεσε το δικαστήριο να δείξει επιείκεια, λέγοντας πως είναι εθισμένος στην πορνογραφία κι μεγάλωσε σε ένα σπίτι χωρίς πατρικό πρότυπο.
- Το φθινοπωρινό ξεκαθάρισμα με νέο τοπίο στην αντιπολίτευση και η πιο ξενέρωτη διάσπαση στην ιστορία της Αριστεράς
- Δωρεάν Παιδίατροι από τον ΕΟΠΥΥ με άδεια ιατρεία – Γιατί δεν πέτυχε ο προσωπικός γιατρός για τα παιδιά
- Στο τερέν της οικονομίας η κρισιμότερη μάχη της κυβέρνησης - Έρχονται νέα μέτρα στο δρόμο προς τις κάλπες
- Νέα ανάφλεξη στα Στενά του Ορμούζ: Πλήγματα από τις ΗΠΑ σε δεξαμενόπλοιο και στο νησί Κεσμ - Αντίποινα του Ιράν σε γειτονικές χώρες