Χαβάη: Σοκαριστικός θάνατος 28χρονου από βουτιά σε βράχο 15 μέτρων - Το βίντεο της πτώσης
NewsroomΑνατριχίλα προκαλεί ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου με την τελευταία - και μοιραία όπως αποδείχθηκε - βουτιά στο νερό από γκρεμό 15 μέτρων στη Χαβάη ενός 28χρονου γυμναστή και αθλητή του ράγκμπι, εν ονόματι Σαντιάγκο Μπουρντιέ.
Το σοκαριστικό βίντεο
Στο βίντεο έχει καταγραφεί η στιγμή που ο 28χρονος άντρας βουτάει από ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία στη Χαβάη, γνωστό ως Spitting Cave. Αμέσως μετά την είσοδο του στο νερό, ο 28χρονος Μπουρντιέ δεν ανέβηκε άμεσα στην επιφάνεια με αποτέλεσμα να αρχίσουν να τον ψάχνουν.
Μετά από 15 λεπτά ο Μπουρντιέ εντοπίστηκε σε άλλο σημείο χωρίς τις αισθήσεις του.
Οι διασώστες που είχαν σπεύσει, του έκαναν ΚΑΡΠΑ με τον 28χρονο, που εργαζόταν ως γυμναστής σε σχολείο του Μπουένος Άιρες, να ανακτά τις αισθήσεις του αλλά τελικά να αφήνει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.
O 28χρονος Σαντιάγκο Μπουρντιέ εργαζόταν ως γυμναστής σε σχολείο στο Μπουένος Άιρες
Η συγκεκριμένη τοποθεσία στη Χαβάη έχει πάρει την ονομασία της από τα μανιασμένα κύματα που χτυπούν τα βράχια και μοιάζουν σαν η περιοχή να «φτύνεται» από τον ωκεανό.
- Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
- Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
- Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
- Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου