Κόσμος|09.11.2018 09:30

Νεκρός και τραυματίες από την επίθεση με μαχαίρι στη Μελβούρνη (vid)

Newsroom

Επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε έξω από πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο της Μελβούρνης στην Αυστραλία, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα άτομο και να τραυματιστούν ακόμη τρία, μεταξύ των οποίων και ο δράστης. 

Σύμφωνα με την Mirror, ένας άντρας έβαλε φωτιά σε αυτοκίνητο και στη συνέχεια τραυμάτισε δύο ανθρώπους με μαχαίρι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Αρχών, «ένας άντρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο υπό συνοδεία. Πλέον νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση». 

«Απαντήσαμε σε κλήση για έκρηξη αυτοκινήτου. Προς το παρόν δεν μπορούμε να συνδέσουμε το περιστατικό με τρομοκρατία» είπαν οι Αρχές.

«Ένας μικρός αριθμός ατόμων τραυματίστηκε», αναφέρει η ίδια ανακοίνωση, χωρίς να διευκρινίζει το πόσοι είναι.

«Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το περιστατικό ερευνώνται. Η περιοχή έχει αποκλειστεί και οι πολίτες καλούνται να την αποφεύγουν», σημειώνει η αστυνομία και κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάποια λεπτομέρεια να επικοινωνήσει.

Αυτόπτης μάρτυρας, σύμφωνα με τον Guardian, αναφέρει: «Ακούσαμε εκρήξεις και ένα αυτοκίνητο πήρε φωτιά. Στη συνέχεια είδαμε την αστυνομία να έρχεται στο κατάστημα μας. Τους ρωτήσαμε τι συμβαίνει και δεν απάντησαν. Δεν αφήνουν κανέναν να πλησιάσει την περιοχή».

Τρεις άνθρωποι, ανάμεσά τους και ο δράστης έχει τραυματιστεί. Όπως αναφέρουν, ένας άνθρωπος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύμα στον λαιμό και ένας άλλος με τραύμα στο κεφάλι. Άγνωστη είναι η κατάσταση του τρίτου ατόμου.

«Ένας άνδρας συνελήφθη στη σκηνή και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο υπό την αστυνομία σε κρίσιμη κατάσταση», δήλωσε η αστυνομία.

T

νεκρόςΜελβούρνημαχαίριεπίθεση