Κόσμος|27.04.2019 15:48
Τα Κίτρινα Γιλέκα ξανά στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας (vid)
NewsroomΣε εξέλιξη, για ακόμα ένα Σάββατο, είναι διαδήλωση διαμαρτυρίας των Κίτρινων Γιλέκων στο Παρίσι. Την ώρα, μάλιστα, που ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, επιχειρεί να κατευνάσει το κίνημα με μειώσεις φόρων, εκείνοι απαντούν με πορείες και συγκεντρώσεις.
Ο Γάλλος πρόεδρος δεσμεύτηκε μέσα στην εβδομάδα να προχωρήσει σε περαιτέρω μειώσεις φόρων, επισημαίνοντας, μάλιστα, ότι οι Γάλλοι θα πρέπει να εργαστούν περισσότερο, καθώς παρουσίασε την απάντησή του στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις μηνών που θέτουν υπό αμφισβήτηση τη διακυβέρνησή του. Όπως σημείωσε, οι επιπλέον μειώσεις φόρων θα μπορούσαν να ανέλθουν στο ποσό των 5 δισεκατομμυρίων ευρώ.
Παρά τις εξαγγελίες του Μακρόν, οι Γάλλοι βγήκαν και πάλι στους δρόμους.
Διαβάστε ακόμη
- «Κτηνώδης και γρήγορος»: Οι σπαρακτικές μαρτυρίες για τον σεισμό στη Βενεζουέλα - «Δεν είχαμε ούτε πέντε δευτερόλεπτα»
- Ο «χάρτης» της εγκληματικότητας στην Ευρώπη - Τα «σκληρά» δίκτυα, οι «πολυεθνικές» και η Ελλάδα
- Ήρθε από την Αίγυπτο στην Ελλάδα το 2019 και θριάμβευσε με 19.175 μόρια στις πανελλαδικές
- Τρομερό βίντεο: Χαλαρός οδηγός βαν επεμβαίνει σε καταδίωξη της αστυνομίας και βοηθά στη σύλληψη