Κόσμος|27.04.2019 18:47

Δύο λεσβίες «την έφεραν» στον ομοφοβικό Σαλβίνι (pics+vid)

Newsroom

Ο ακροδεξιός υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας Ματέο Σαλβίνι «την πάτησε» από δύο νεαρά κορίτσια, στη διάρκεια ομιλίας του στη Σικελία. Οι κοπέλες τον πλησίασαν, του ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του και μόλις αυτός πόζαρε γελαστός, εκείνες φιλήθηκαν στο στόμα. 

Ο Σαλβίνι έχει εκφραστεί πολλάκις αρνητικά ενάντια στους ομοφυλόφιλους ανθρώπους, οπότε σίγουρα αυτή η εξέλιξη δεν τον χαροποίησε. Αμέσως μετά την πρώτη φωτογραφία, τα κορίτσια επιχείρησαν και να τραβήξουν και δεύτερη, αλλά εκτός από τον θυμωμένο Σαλβίνι, φαίνεται και ένα «χέρι» προφανώς από άντρα της ασφάλειάς του, που επιχειρεί να τις χωρίσει. 

Τα δύο κορίτσια, η Γκάια και η Ματίλντε είναι φοιτήτριες και ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για όσα είχε δηλώσει ο επικεφαλής της Λέγκας περί οικογενειακών αξιών τον περασμένο Μάρτιο σε ομιλία του στην Βερόνα. 


Η φωτογραφία με τον γελαστό Σαλβίνι και τα κορίτσια που φιλιούνται ανέβηκε στο Instagram της Γκάια και έγινε viral όταν την ανέβασε στο λογαριασμό του στο Facebook ο Ιταλός ακτιβιστής Μάρκο Φουρφάρο, γράφοντας: «Η αγάπη νικά το μίσος με 3-0. Υπέρτατο τρολάρισμα του Σαλβίνι. Τα σπάτε Γκάια και Ματίλντε». 

Ματέο Σαλβίνι